Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok embernek miért nincs...

Sok embernek miért nincs Facebook-on képe?

Figyelt kérdés
Én is ismerek olyat, akinek nincs képe. Pedig nem ronda az illető

2023. jan. 26. 06:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek ez nem fontos.
2023. jan. 26. 08:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak volt profilképem (amit kb 2 évente cseréltem), most viszont a sima, üres profilkép van (az a fehér figura).

Meguntam, hogy minden bejelentéskor a saját pofámba vigyorgok. :D

2023. jan. 26. 08:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdekel, ha valaki kíváncsi, élőben látja úgyis
2023. jan. 26. 08:57
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a kutyulim van profilon. Ő sokkal szebb mint én. 😏
2023. jan. 26. 08:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl van egy kollégám, nincs kint profilképe, és kiírta, h nem is jelöl vissza senkit. Csak azért van fent, hogy bizonyos csoportokban legyen vagy egyéb oldalakat elérjen. (Nem beszélve arról, h a telefonszolgáltatóknál van, h pl. a facebook használata ingyenes, nem generál adatforgalmat, így megkerüli a honlapot, amelyiknek van fb elérhetősége is). Szóval nem azért jár fel , h másokat kukkoljon.
2023. jan. 26. 09:11
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Mert sokan szeretnek mások után nyomozgatni, és ez egy olyan felület, ahol megtehetik ha az illető teret enged ennek.

Van aki így kiteregeti az életét, és van aki meg direkt nem pakol ki semmi információt, képet magáról hogy ne lehessen figyelgetni.

Nem egyszer leírják a felnőtt párkapcsolatok kategóriában is, hogy ha felmerül valakinek a neve mint potenciális partner, akkor rögtön csekkolják a fb-on vagy az instán, mit lehet az illetőről kideríteni.

Már akiről lehet, mert kipakolja az egész életét a netre.

Akinek van egy kis esze az minél kevesebb dolgot oszt meg magáról. Mert ami egyszer felkerült a netre az ott is marad, és bármikor illetéktelen kezekbe kerülhet.

2023. jan. 26. 11:27
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Miért, aki egy medvéről készült fotót rak be profilképnek, akkor szerinted az illető egy medve vagy mi? 😄
2023. jan. 26. 12:19
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 15 éves kep van fent😄
2023. jan. 26. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert meguntam a sok kéretlen jelölést.
2023. jan. 26. 17:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert attól félnek, hogy ellopják a fényképüket, és máshol felhasználják. Van ilyen.
2023. jan. 28. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!