Nek.tek nem ciki egy hatalmas csomag WC papírral vonulni az utcán?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 10:30
11/34 anonim válasza:
Én semmit nem szeretek kézben hazavinni, és utálom, hogy nincs akkora bevásárlószatyor, táska, vagy bármi, amibe egy rendesebb csomag wc papír belefér.
12/34 anonim válasza:
Pedig van akkpra szatyor. Szerezz be egyet.
13/34 anonim válasza:
#12 Ha ilyen biztosra tudod, hogy van akkora, akkor miért nem írod meg, hogy hol lehet beszerezni, te észlény? :D
14/34 anonim válasza:
Nem érdekel, nem zavar, se wc papír, se tampon, se betét. Nem vagyok paranoiás, nem engem figyel mindenki.
15/34 anonim válasza:
Nem. Kár szépíteni, wc-re minden ember szokott járni. Ez pedig egy egészen hasznos találmány ami higiénikusabbá teszi az életünket. Szóval teljesen természetes, ha valaki egyszerre sokat vesz meg, mert úgyis mindig fogy.
16/34 anonim válasza:
Túlzás, hogy ciki, de én is nagyon utálom, hogy kb semmibe nem lehet eltenni, és sokszor egy fül sincs rajta, ahol meg lehetne fogni, cipelhetem a hónom alatt.
17/34 anonim válasza:
"Én a cigányokon kívül soha senkit nem láttam még azzal a kézben vonulni."
Nem vagyok cigány, pár napja mégis kézben hoztam haza a közeli boltból, mert mást nem vettem....
Kit érdekel?
18/34 anonim válasza:
Ha annyira cikinek tartod akkor rendeld házhoz! Én simán hazaviszem pasiként a 2 db 16-os csomag wc-papírt.
19/34 anonim válasza:
#18 Ennek mi köze van ahhoz, hogy pasi vagy? Túl nehéz a csomag, vagy mi?
20/34 anonim válasza:
Tiniként az volt, felnőttként nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!