Nettó 240-et keresek, Többet vagy kevesebbet viszel haza, mint én havonta?
Figyelt kérdés
Ez amúgy egy vidéki fizetés, szerintem átlagosnak mondható. Valós átlagos fizunak érzem a bérem, a munkám pedig egy átlag meló és én magam pedig úgy hiszem a magyar átlag ember vagyok.2023. jan. 21. 09:22
11/23 anonim válasza:
#7 vezető beosztásban vagyok a kormánynál, körpanorámás irodával ahogy mondani szoktam:DDD #5 voltam
12/23 anonim válasza:
Többszörösét, aki mer az nyer. Szexmunkás
13/23 Metionin válasza:
Sokkal többet, mert 2 helyen is dolgozom, de nem jelöltem semmit, mert herótom van ettől a csórózástól. Az iskolában mindig úgy emlegettek még a tanárok is, hogy a "csóró kislány", mert rosszul éltünk és ptsd-m van tőle. Régebben kerestem sokkal kevesebbet is, mint te most, meg alapból is szerintem undorító dolog a fizetése alapján ítélkezni bárkiről.
14/23 anonim válasza:
Többet keresek, de én is tapasztaltam, hogy az ország nagy részében a 240-es se egyszerű megkeresni. A pár évvel ezelőtti munkahelyemen sose ment a fizum nettó 200 fölé.
15/23 anonim válasza:
370-et,de en se jelöltem semmit, mert nem szimpi a valaszlehetőseg, amit megadtal.
16/23 anonim válasza:
Én kb annyit keresek, mint te. Bérminimum + a 25 év alatti szja kedvezmény. Sajnos ezt már nem teljesen 1 évig tudom kihasználni.
17/23 anonim válasza:
Kicsivel többet keresek nálad, szintén vidéken és szintén raktárban (papíron targoncás, gyakorlatban kicsit mindenes).
Viszont három műszakban.
Te csak nappalos vagy, vagy éjszakázol is?
18/23 anonim válasza:
Már 2 hónapja munkanélküli vagyok. 1 diplomával, 2 nyelvvizsgával, 33 évesen. Éljen Magyarország! 👍👌💪
19/23 A kérdező kommentje:
Hála Istennek, nem kell éjszakáznom legfeljebb évente 1-2 alkalommal. (1-2 éjszaka)
2023. jan. 22. 08:52
20/23 anonim válasza:
4-5 misi netto
Burkolo-programozo-fodrasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!