Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha írtam valakinek hètfőn...

Ha írtam valakinek hètfőn messengeren megnèzte de nem írt vissza akkor nem èrdeklem vagy nem èr rá? (minden nap látom,hogy fent van)

Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ismeretlenül?

ha igen, akkor kéretlen mappába rakta és nem nézte meg

ha nem, akkor nem érdekled.

2023. jan. 19. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

bocs, rosszul olvastam a kérdést, fáradt vagyok ehhez :D

amúgy nem érdekled, ha már megnézte :)

2023. jan. 19. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen viszonyban voltatok?
2023. jan. 19. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog biztos: hogy lány az illető.
2023. jan. 19. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nem vagy tényleg annyira fontos neki sajnos.
2023. jan. 19. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kedden írtam valakinek, látta de nem válaszolt, ma rákérdeztem megint, és azt mondta: Bocsi, elfelejtettem válaszolni. Ennyi. Nem kell túlgondolni. Írj rá megint.
2023. jan. 19. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de ha nekem valaki fontos, akkor ha nem is azonnal, de pár órával később, de válaszolok. Főleg úgy, hogy az illető folyamatosan fent volt, tehát használta a Messengert. Ha nem is az nap, de másnap tuti válaszolt volna.

Egyébként ezt a legkönnyebb mondani, hogy bocsi, elfelejtettem válaszolni.

2023. jan. 19. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem megesett már hogy elolvastam és elkezdtem reagálni, de megezavartak közben, aztá ki is ment a fejemből az üzeent.

Olyan is hogy leírtam a választ de nem nyomtam véletlenüla küldésre.

Az meg hogy mindig fent van még nem egy szempont. Nekem is éjjel-nnapal nyitva a Facebook, mégsem nézegetem.

Szerintem várj hétfőig és akkor írj neki egy zenetet újra.

2023. jan. 20. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Én most válaszoltam egy háromnapos üzenetre, sűrű bocsánatkérések közepette. Megnyitottam, de akkor kellett leszállni a buszról, valakivel találkoztam, elfelejtettem. Aznap már csak este használtam a messengert, amikor szórakozni voltam, és mentek a "kijöttünk a dohányzóba, ti hol vagytok?" üzenetváltások, szóval 5-6 hellyel lentebb került. Ma találtam meg, mikor legörgettem a friss üzenetek alá, mert egy havernak akartam írni.
2023. jan. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!