Ha Zámbó Jimmy élne mi lenne a karrierjével szerintetek?
Akkor a karrierje egy süllyedő hajó?
De mondta volna hogy, még nem veszíthetek! Még nem! Én élni akarok!
Kérdező: ahogy írtam, maradt volna népszerű azok között, akik között korábban is volt, de csak eddig a határig. Ugyanúgy, mint addigi egész életében.
Az a stílus, amit ő képviselt, nem volt széles körben nyerő.
“Az a stílus, amit ő képviselt, nem volt széles körben nyerő.”
Nem vagyok Jimmy rajongó de ez a kijelentés egyszerűen nevetséges. Legjobb éveiben az év előadója volt, ő adta el a legtöbb lemezt az országban. Ha csak a munkásosztály kedvelte és hallgatta volna akkor nem lett volna ilyen népszerű és sikeres. Sokan tagadták h hallgatják meg kedvelik, közben meg rongyosra hallgatták a lemezeit. Kicsit olyan volt ő mint a Mónika meg Győzike show, mindenki tagadta h nézi meg leszólta de a fél ország a képernyőre tapadt mikor ezek mentek.
14-es: a lemezeladások száma számít a legkevésbé. Egész kiadóipar épült köré, persze, hogy nyomták az eladásokat. Ez önmagában nem jelenti azt, hogy az emberek jó része elfogadta volna ezt az énekstílust. Jimmy sokat kesergett is emiatt, ő maga is tudta.
És nyilván az RTL sem véletlenül szüntette meg a szerződését, arra hivatkozással, hogy nincs rá kellő érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!