Be sípolni a lopásgátló kapu a boltokban ha nálam
vannak az igazolványaim?
Figyelt kérdés
Rendkívül kellemetlen. Diák, lakcímkártya, tb, adókártya, személyi egy kupacban egy tokban. Befelé is sípol, kifelé is sípol, nem minden boltban. Penny, rossman, lidl, néhány ruhás boltban sípol. A biztonsági őr szólt, hogy az igazolványok valamelyike hülyíti meg a lopásgátló kapukat. Mi lehet a megoldás, azonkívül, hogy otthon hagyom?
Veletek előfordúl?
2023. jan. 17. 17:47
1/8 anonim válasza:
Sosem fordult elô, lehet, hogy a táskádban, vagy valamelyik ruhádban valamelyik RFID-s chip benne maradt? Ez egy 5x5 centis papír vékony áramkör, nem könnyû megtalálni.
Próbálj meg nem vinni semelyik kártyát, és eggyel többet vinni minden nap, hogy kiderüljön, melyik az.
Egyébként a boltnak ideje lenne normálisan bekalibrálni a kapukat.
Külföldön élek, teljesen esetleges, hogy mikor sípol, az ôr már meg se hallja. A kutya nem akarna tejet lopni mondjuk a boltból. Aki meg annyira szegény, azt kár is lenne szívatni / balhézni vele.
2023. jan. 17. 17:54
2/8 anonim válasza:
Igen, velem is előfordult. Sehol semmit nem tudtak csinálni vele, ki sem derült, hogy pontosan mi sípolt. Egy hét után már csak olyan boltba mentem, ahol tudtam, hogy nem sípol, mert rohadtul zavaró volt. Aztán egyszercsak abbahagyta.
3/8 anonim válasza:
Persze. Kit érdekel. Hamar kiderül és tudom, hogy nincs semmi félnivalóm. Megállok, jön az őr, közlöm hogy nem ez az első, meggyőződik róla, aztán elköszönünk. Engem nem zavar, ha épp nem rohanok.
4/8 A kérdező kommentje:
Legutóbb egy nevesincs diszkontban voltam, nem vettem semmit csak az árakra voltam kíváncsi. Ott csak kifelé volt lopásgátló kapu, senki nem volt előttem a kasszánál, letettem a kosarat indultam kifelé és sípolt. A kasszás csaj hangosan "ahá!", szó nélkül kivettem a zsebemből az igazolvány tokot, letettem a kasszához és átmentem a kapun ami már természetesen nem sípolt. Vissza nyúltam az igazolványokért , azért átlapoztam neki hogy lássa, hogy nincsen benne semmi olyasmi.
2023. jan. 17. 18:04
5/8 anonim válasza:
Nincs ilyen.
2023. jan. 17. 18:08
6/8 anonim válasza:
Velem még nem fordult elő.
2023. jan. 17. 18:47
7/8 anonim válasza:
Nem az igazolványoktól sípol be. Amúgy meg nyugodtan kipróbálhatod legközelebb, szólsz a biztonsági őrnek, hogy meg akarod nézni mi csipog és egyesével megnézed, de jó eséllyel a pénztárcában maradt egy lopásgától.
2023. jan. 17. 19:06
8/8 anonim válasza:
Nem az igazolványoktól sípol be, hanem a tokban maradt lopásgátlótól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!