Mi van ha egy autó átmegy a lábfejemen?
Figyelt kérdés
Csak kiprobalom igazabol. Egy olyan 1500kg-os autóval fájhat?2023. jan. 15. 18:36
12/22 anonim válasza:
Toltam már rá a lábfejemre autót. 🤣 Vicces de akkor nem volt az, tekintve hogy pont rajta állt meg és alig tudtam továbbgurítani beszorult lábbal.
A gumi elég rugalmas így nem fog eltörni semmid, valószínűleg.
13/22 anonim válasza:
Általában fájni szokott. Azt, hogy mennyire, egyéni tolerancia függő.
14/22 anonim válasza:
Én csak egy kb 2-300 kg-os kórházi ágyat toltam át a rajta fekvő beteggel együtt a lábujjamon, de azt hittem be💩ok.
15/22 anonim válasza:
A yt-on van fenn egy csomó ilyen videó. Mármint nem láb, hanem mindenféle tárgyakkal.
16/22 anonim válasza:
Párommal megtörtént egyszer, el nem tört neki, de a szivárvány minden színében pompázott a lábfeje utána, két napig nem is tudott ráállni.
17/22 anonim válasza:
Anyám lábán mentek át, nem lett semmi baja
18/22 anonim válasza:
Majd aztan hasznalni sem tudod rendesen, eleted vegeig.
19/22 anonim válasza:
Egyszer kobor macska odament a kocsi ala, majd jol szet lett lapitva a feje. Szoval biztos nem fog fajni
20/22 anonim válasza:
Semmi, a lábfej tömör, jó esetben cipő is van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!