Van bármi értelme az életnek?
Figyelt kérdés
Leszázalékolt vagyok, 4 évesen kaptam az első szívritmus szabályzómat, ott sanszos hogy oxigénhiányom volt és azóta tikkelek, ocd-s vagyok és társai, van depresszió diagnózisom is. 18 évesen volt egy szívelégtelenségem is. Unom a folytonos nehézségeket, nehéz munkát találnom, folyton sikertelen vagyok, nem is tartom a kapcsolatot már senkivel mert csak a sikertelenségemet jutatatja eszembe. Valahol 15 éves korom környékén kezdtem igazán megzuhanni. Van bármi értelme ennek, minek küzdjek ha a végén úgy is meghalok mint bárki más? Egyedül az életösztön tart vissza az öngyilkosságtól.. 22/f2023. jan. 15. 15:30
1/10 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, csak a testi betegségek a kivételek.
Egyedül nincs értelme.
Sokadjára próbálok közösséget találni én is.
Beszélgethetünk.
Itt úgyis csak toxikus hozzászólások lesznek számodra (gondolj bele hogy milyen nyomorult életük lehet ha beléd rúgnak online anonim módon).
3/10 anonim válasza:
van akinek még ennél rosszabb egészségkárosodása van. Van aki elfogadta hogy ilyen az élet, nem gondol rossz dolgokra, leszarja hogy mások mit mondanak, stb.
Szellemi munkát nem tudsz vállalni?
4/10 anonim válasza:
3#
Olvass utána mit mondanak a pszichológusok erről az "Afrikában éheznek!!!" Stílusú dumáról.
Röviden: ne csináld.
5/10 anonim válasza:
Van értelme. Keress hobbit. A hobbi által találsz barátokat stb... . Vannak oldalak hasonló sorsúaknak stb.. .
6/10 anonim válasza:
Az értelme az, hogy a nagyhatalmaknak keresd meg a penzüket.
9/10 anonim válasza:
5# csak a hozzá hasonlókkal tud barátkozni. Szóval nem segítettél sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!