Mirevaló a tapasztalat, ha az újabb generációk úgyis félresöprik azt javarészt?
1
És ha a régivágású elgondolások tényleg csak hátráltatják a jövőt?
Mert a világ változik, és ami igaz volt 10 éve, az már nem igaz ma. 10 évről beszélünk, nem 50-ről!
Én egy nagyon egyszerű példát mondok: dolgoztam Ausztriában 10 évig, én sem vagyok öreg, mert 32 vagyok. De például amit én megcsináltam 20 évesen, azt nem csinálod meg most egy 20 évessel.
Én 10 évvel ezelőtt fülem-farkam behúztam, örültem hogy kint dolgozhatok. Most egy 20 éves azt mondja, hogy az anyád p.csáját! Aztán fogja magát és elmegy máshová dolgozni.
Ez van, változik a világ. Ez most épp munkával kapcsolatos, de ez mindenre igaz. Egy 50 évest ráveszel arra, hogy feketén dolgozzon és zsebbe adja a fizetést a főnök, egy 20 éves azt mondja hogy vagy bejelentesz normálisan, vagy sok sikert. És igazuk van!
El kell fogadni, hogy az életet csak egy bizonyos korig formálod te magad. Mindig jön utánpótlás, és ők másképp gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!