Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A szorgalom kifizetődik egy...

A szorgalom kifizetődik egy szakma esetében?

Figyelt kérdés
Próbálom felvázolni. Egyetemen tanulok, lényegtelen most, hogy milyen szak, de nagyon nem arra számítottam, mint amit elképzeltem. Ebben benne van az is, hogy eléggé tájékozatlan voltam. Ennek ellenére csinálom még, de azt érzem, hogy ezt az energiát fektethetném valami másba, ami nagyobb örömöt okoz. Azt tudni kell rólam, hogy amellett, hogy szorgalmasan odateszem magam a napokban, azért igényelnék valamennyi szabadságot is, ami ezen egyetemi szak mellett nem jön. Nagyon nehezen viselem az oktatók lenéző, olykor bántó stílusát is. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy inkább kitanulnék egy szakmát, amibe az energiám nagy részét ugyanúgy ráfektetném, de mellette, ha több szabadidőm lenne, annak is örülnék.
2023. jan. 11. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A szorgalom kifizetődő, az összes tárgy kényszeres kitűnőre teljesítése viszont a legnagyobb hülyeség. Akinek ér valamit a tudása, az specializálódik, a többi területről meg inkább csak hallott. Egy fenékkel egy lovat, ne akarj mindent kimaxolni. Legyél jó abból, ami érdekel, tanulj hozzá kapcsolódó extrákat szabadidődben, dolgozz azon a területen vagy akár versenyezz, a többi meg le van szarva, nem baj, ha 2-es 3-as,csak legyen meg. Senkit sem fog érdekelni, ha másban szaktekintély vagy.
2023. jan. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!