Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy baratom altal nagyon jo...

Egy baratom altal nagyon jo munkat kaphatnek kulfoldon, de nincsenek ruhaim amit magammal vigyek. Ez esetben ne menjek vagy birjam ki 2 nadraggal es 2 felsovel az elso fizetesig?

Figyelt kérdés

2 nadragom van es 2 felsom, mindegy hogy miert..

Nem tudom elmerjek e igy indulni, az is zavar hogy fehernemum sincs tul sok..itthon megoldom mert kimosom es masnapra megszaritom, de kint kulfoldon nem hiszem, hogy lesz idom este masnapra ruhat szaritgatni.

Egy honap van a fizetesig, szerintem ki kene valahogy birni addig ,csak felek hogy nagyon nehez lesz igy mert nagyon zavar ez.

Szerintetek ne menjek emiatt?

Mégegy ilyen lehetoseg nem lesz.

2023. jan. 7. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérj pénzt tőle mond el mi van és 25 ezerből tudsz venni új meg turis holmikat megadod neki, nem egyszerű téma .
2023. jan. 7. 20:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Turiba felső pulóver 500 Ft stb nadrág 1500 ....
2023. jan. 7. 20:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Ezen ne gondolkozz, go ki! :)
2023. jan. 7. 20:57
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom elmondani neki es penzt kerni mert szegyellem magam elotte
2023. jan. 7. 20:58
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Ekkora kreténséget is rég hallottam.
2023. jan. 7. 21:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez úgy van, hogy kiszórnak stócokba rengeteg ruhát, és 1 kg x Ft. Itt találsz több infót:

[link]

2023. jan. 7. 21:07
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
Igaz, én férfi vagyok, és öltözködésben sokkal igénytelenebb, de én egyetlen nadrágban és felsőben is kimennék (ha az az évszaknak megfelelő). Egy hónapig ki lehet bírni az ilyet.
2023. jan. 7. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt még hozzátenném hogy ha mondjuk 1000 Ft-ért szeretnél ruhát venni, és már kinéztél x darabot, akkor nyugodtan odaviheted a pénztárnál a mérleghez és lemérheted, hogy tudd, mennyi fér még bele (csak szólj ha épp van ott egy eladó, hogy nem fizetni szeretnél, hanem mérni), nem szoktak érte szólni :)
2023. jan. 7. 21:10
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Kevés ruhában kinéznek a melóból , kell zokni tanga póló cipő garbó stb, hidegben retegesen kell öltözni .
2023. jan. 7. 21:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen sz/r itt a helyzeted akkor persze.

Egyébként meg kérj kölcsön vagy a baráttól (tudja mi van, te írtad, nem lesz gáz) vagy itthon valakitől és kész. De ahogy írták, ha még a turit sem tudsz megoldani, akkor nem tudom hogy maradnál életben külföldön

2023. jan. 7. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!