Mással is van így?
Figyelt kérdés
Szüleim forszírozzák,hogy menjek egyetemre, de mondtam nekik hogy én a hustlers universityre akarok menni, mert az egyetem a legnagyobb csalás,és mátrixba ragadt bétákat termel ki,és minek legyek mátrixba ragadt béta,ha a legjobbtól tanulva lehetek alfa?2023. jan. 7. 13:24
11/13 anonim válasza:
És a hasznos diplomával mit kezdesz, 5? Ssc-ben pénzügyesként 600 ezer nettó? Vagy IT 2 millió? Ötmilliót keresek, mert volt elég eszem otthagyni a BME-t. :D És ez még csak a kezdet :D
Ja, még mielőtt megvádolsz, sosem voltam HU tag, és sosem leszek.
12/13 anonim válasza:
Persze, tudjuk😂 a gyakori híres gyűjtőhelye az ilyen menőknek...😂😂
13/13 anonim válasza:
Pedig itthon gázszereléssel eléggé sokra lehet vinni,feltéve ha jól haverkodsz😁😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!