Van valami hír,hogy mi történt azzal a (elvileg veszprém megyei)sráccal aki szilveszterkor Miskolcon egy avasi lépcsőház 5. emeletéről leugrott?
Az egyik rokonom talált rá, ő értesítette a mentőket, akik éjfél előtt bevitték.
Sokan voltunk a fiú teste előtt, nagyon vérzett, elvileg élet és halál között volt.
Sajnos egy cikk se hozta le, de érdekel mivan a sráccal. Van valakinek bármi infója?
Több szemtanú szerint öngyilkos volt
5! Nem tudom, hogy ő volt-e. A csattanás kb 23:50 körül lehetett, a mentők konkrétan 5 perc alatt kijőttek szirénázva, akik szinte azonnal ágyra tették de azt a folyamatot nem mertem végignézni, asszem rendőrök is kijöttek de addigra elmentünk.
Koccintani mentünk, az öcsém kicsit előre ment,ő sem látta az esetet, csak a hangot és a hanyatt fekvő testet.
#12: Persze,én sem vagyok benne teljesen biztos, hogy ő volt. Viszont azóta sem reagált nekem, semmire. :(
De kísértetiesen hasonlítanak dolgok. A nevét én sem tudom.
Az ilyen esetek miatt kell komolyan venni, ha valaki öngyilkosságra való hajlamot mutat, vagy súlyos depressziós. Gyakran csak legyintenek rá, vagy még ki is oktatják az illetőt, aztán megtörténik a baj.
Bízom benne, hogy felépül, és teljes életet élhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!