Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Roviden leirom mi is a problemam pontosan. Eleg gyakran vannak panikrohamaim, es altalaban az idezi elo ha ennem kell. Akik mar legyoztek ezt, tudnanak segiteni, hogyan is kene neki alknom…?2023. jan. 2. 23:26
1/13 anonim válasza:
Ezt egy kicsit jobban kifejténed, hogy pontosan hogy idéződik elő evés közben a pánikroham.
2/13 A kérdező kommentje:
Inkabb eves utan. Ez eleg regre nyulik vissza de ahanyszor eszek ugy erzem hizok. Aztan egybol elkezdek rajta panikolni
2023. jan. 2. 23:38
3/13 anonim válasza:
Testkép zavarod lehet bár ezt érdemes lehet egy pszichologussal átbeszélni inkább mint itt, ha tényleg komoly problémáid vannak ezzel.
4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem tok oke minden csak ezzel van bajom. Nem szeretnek a szuleim terhere lenni a pszcihologust inkabb hagyom. Nm ertenek meg a mentalis problemakat. Ezek a rohamok viszont egyre durvabbak es szeretnek segitseget kerni abban hogy hogy kezeljem.
2023. jan. 2. 23:57
5/13 anonim válasza:
A te esetedben a legjobb módszer az lenne hogyha el tudnád fogadni magad annak aki vagy. A társadalomnak/környezetednek való megfelelési kényszer is lehet a háttérben ezért érdemes lenne egy egészséges önkép kialakítása. Ne foglalkozz azzal hogy a média tele van sportos emberekkel, mivel ez nem az normális hanem az emberek pár százaléka aki hasonló fizikumba van. Fogadd el hogy normális vagy és ha ezen túl is zavar akkor járj el edzeni, akkor tehetsz az aktívan azért hogy fit maradj. Remélem tudtam segíteni.
6/13 A kérdező kommentje:
A testsulyommal mostmar semmi bajom. Regebben volt, de mostmar teljesen elmult ez a fajta “fogyasi vagy”. 170 csm es 50 kilo vagyok egyebkent ami normalis talan.
2023. jan. 3. 00:13
7/13 A kérdező kommentje:
Es edzeni is jarok, heti haromszor ketto orat.
2023. jan. 3. 00:14
8/13 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy? Egy kicsit alultáplált vagy ha a bmi indexeket vesszük szerintem érdemes lehet edzeni eljárni és enni utána rendesen mert így formás maradsz valamint izmot szedsz fel nem "hájt".
9/13 anonim válasza:
Edzés mellé mindenképpen enned kéne rendesen főleg ekkora óraszámban. A helyedben inkább többször járnék el hetente minthogy 2 órákat edzek egy nap mivel fizikailag teljesen kimerül a test és nincs idő utána pihennie az izmaidnak.
10/13 A kérdező kommentje:
Lany vagyok, 16. Amugy most engem tenyleg nem ez a resze erdekel… csak a panikrohamom szeretnem legyozni, vagy enyhiteni.
2023. jan. 3. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!