Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltok bevásárlás...

Mit csináltok bevásárlás közben a boltban, amikor más vásárlókat hallotok csúnyaszavakat használni orbánra?

Figyelt kérdés

Nekem ma szürreális élményem volt egy nagyobb áruházban, amikor valaki az árakat nézve elkezdte hangosan szidni orbánt és körülötte levők is bólogattak és helyeseltek. Én meg lefagytam, hogy mi van...

Egy pillanatig azt hittem, hogy egy történelmi forradalom kibontakozásának szemtanúja vagyok. Aztán meg nem történt semmi. Illetve mégis, az áruházon fog rohadni néhány pofátlanul túlárazott termék.

2023. jan. 2. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen helyzetben szó nélkül továbbmegyek. Nem érdekel idegen emberek politizálása.
2023. jan. 2. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Azonnal halálig tartó párviadalra hívnám ki az illetőt, amiért megsértette a drága, legfőbb Vezért.
2023. jan. 2. 23:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Megdobálnám krumplival.
2023. jan. 3. 07:00
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Egyenletes vastagságban teszek rájuk - is!
2023. jan. 3. 09:12
 15/15 anonim ***** válasza:
26%

Nem csinálok semmit, csak magamban sajnálom szegényt, hogy ilyen ostoba.

Egyik nap mondjuk nem kifejezetten szidta Orbánt, csak valami olyasmit mondott a pénztárnál, hogy ez Ausztriában fele ennyi lett volna, dehát előre megyünk, nem hátra.

Valószínűleg még nem járt Ausztriában a szerencsétlen, boltban biztos hogy nem. Egyébként ez Győrben volt, oda-vissza 150 km Neusiedl, van egy csomó bolt, 6-8.000 Ft-ból megfordul, nem értem, hogy aki panaszkodik az miért nem megy oda. 20.000 Ft-os bevásárlás akkor ugye ott csak 10.000, plusz az üzemanyag.

2023. jan. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!