Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tegnap egy lány, akivel...

Tegnap egy lány, akivel régebben jóba voltam elég fura dolgokat csinált tegnap. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Szóval a lány elég részeg volt, és házibuliban feküdt a földön. Én odamentem mellé, megnézni, hogy jól van e, kell e neki segítség. Erre fogta a tarkóm, magához húzott és elkezdett olyanokat sugdosni a fülembe, hogy szeret, és jó lenne velem kettesben lenni. Én meg nem igazán tudtam hova tenni ezt, hiszen kb fél éve nem is beszélek vele.
2023. jan. 1. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Mit kéne gondolni? Matt részeg volt, ennyi.
2023. jan. 1. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Részeg volt és dugni akart.. ennyi
2023. jan. 1. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Elhibáztad: ott volt a lehetőség, hogy keményen kapja neki, hadd szenvedjen az öreg kislány. Ezt érdemelte volna.
2023. jan. 1. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
16%
de balf#sz vagy, ingyen punci lett volna
2023. jan. 2. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Semmiképp se venném komolyan. A lányok eléggé szét esnek az alkoholtól. Később beszélnék vele erről hogy ez mi, de persze infókat gyüjtenék hogy nem e ribizli, és akkor a vágyaim szerint tenném a dolgokat. Ha tetszik és normális lány akkor lehet is belőle valami.
2023. jan. 2. 09:30
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon disznó az olyan pasi, aki ezt olyan állapotban ki is használja!!

Ha egy ismerősömmel ilyet tennének, tuti hogy feljelenteném, nagy botrány lenne!

2023. jan. 4. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
Mér nem dugtad +?
2023. jan. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!