Meleg és biszex fiúk!Öltöztetek be általános sulis jelmezbálban nőnek?Légyszi azt is,hogy mikor és milyen jellegű jelmezbe.
Figyelt kérdés
Azt is írjátok légyszíves, hogy egyedül találtátok ki, vagy másokkal együtt pl .szülővel. Esetleg milyen ruhában. Izgultatok előtte vagy nem?A 88-as jelmezbálban voltam fodrásznő (fehér térdig köpeny fehér klumpa, testszínü harisnyanadrág paróka)Több jelmezbál előtt kísértett a dolog de visszakoztam,de ez volt az utolsó általános sulis jelmezbál és erre gondolva rá szántam magamat. Előtte kicsit lámpalázas voltam, de örök emlék, élmény marad.2023. jan. 1. 15:43
1/5 anonim válasza:
Az érdekelne,hogy az öltözékednél pl.ami nem látszik belőle,bugyi,kombiné stb.Ezeket is felhúztad?Szívesen csináltad?
2/5 anonim válasza:
Nálunk voltak olyan fiúk általánosba, akik (tudomásunk szerint) pl.: bolond ballagáson, farsangon nőnek öltöztek be. Nagyon vicces volt az egész, tőlünk, lány osztálytársaiktól kértek ruhát. Sosem gondoltuk volna szerintem, hogy azért öltözek be így, mert melegek vagy biszexuálisok lettek volna.
3/5 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem érdekelt soha a női ruhák viselése
4/5 A kérdező kommentje:
Alul a sajátot viseltem. Persze jó volt egy kicsit lámpalázas voltam, mert nyilvánosan ez volt az első ilyen alkalom.Ez volt az utolsó jelmezbál a suliban,rá szántam magam,jó emlék marad. .A klumpa meg a harisnya anyámék volt, a köpeny anyu unokatesójáé aki kozmetikus volt, a parókát is ő hozta egy fodrászati szalonban dolgozott. Ő is anyuék is nevettek vagyis élvezték.Nyilvánosan csak egyszer volt még egy privát fotózáshoz, Zalatnay Ciniként, de a "négy fal között "maradnak az ilyen dolgok,illetve ha barát, aki biszex volt, akivel volt a fotózás.
2023. jan. 2. 13:19
5/5 A kérdező kommentje:
anyukámé volt. Bocsi sajtóhiba!
2023. jan. 2. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!