Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a 20 éves korosztályt nem...

Ha a 20 éves korosztályt nem érdekli a monogámia,átmennek 100 emberen mire le akarnak szépen telepedni eggyel,mire számítanak?

Figyelt kérdés

Tehát van akit csak azért szeretnek aki.

Nők,háziállatok,gyerekek.

Van akinek idő kell,míg megdolgozik azért hogy szerethető legyen.

És most egy olyan ember akarja neki mondani,hogy monogámia,akit több mint 10 évig nem érdekelt a monogámia.

Csak a buli,pia,szórakozóhelyen táncikálás.

2023. jan. 1. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

"kérdés az, ami sok férban is felmerül: amelyik nő azt állítja, hogy huszonévesen kiélte magát, több tucat pasi, harmas szex, kavarás egyszerre több pasival"

Még egyet is értettem volna veled, ha embert írsz, nem nőt.

2023. jan. 1. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a dolgot. Egyetem alatt buliztam sokat, fiúztam is. De ha kapcsolatom volt az mindig monogám volt, tehát egyszerre csak 1 fiúval jártam. Aztán megismerkedtem tizenévvel ezelőtt a mostani férjemmel, azóta se szeretnék mással lenni.
2023. jan. 1. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!