Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van hogy mosolyogtok idegen...

Van hogy mosolyogtok idegen emberekre pl az utcán aki jön szemből?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre mégha van is szemkontaktus a szemből jövő lánnyal valahogy nem megy a " rámosolygás". Olyan kis komoly fejem lehet így miközben nézem. Volt már hogy a lány kezdett volna mosolyogni..de ugye hát, én nem. Ti bátran rá rá mosolyogtok a másikra?

33F (ui: nem akarok ennek nagy feneket keríteni de érdekel fiuk lányok..) kort is nemet is írjatok.

2022. dec. 29. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Dehogy mosolygok. Utálok mosolyogni, meg amúgy is mi a bánatért mosolyogjak random idegenekre?
2022. dec. 30. 02:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Hangulatfüggő. Valamikor nem is figyelem kik vannak körülöttem, valamikor meg elmélyedek bennük és akkor szoktam akár csak ráköszönni is idegenekre, már ha csajsziról van szó. Az is poén mikor egy szót se beszéltünk egymással de már fél éve köszönünk egymásnak :D
2022. dec. 30. 07:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Olyan fordult már elő többször, hogy köszöntem el ismerőstől utcán mosolyogva, ami még egy rövidke ideig az arcomon maradt, és a szembe jövők visszamosolyogtak. :)
2022. dec. 30. 09:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem egyszer volt hogy a srác visszajött utánam mert volt egy mosolygós pillantásunk, majd megállt mellettem. Olyan idióta kérdéssel, ekkor már nem volt mosolygós hogy: van barátom? Mondom van őt várom. Erre ő: és hűséges vagyok hozzá?..néztem egyet (ilyen hülye kérdést). aztán csak állt ott mellettem némán. Nagy nehezen vette a lapot és lépett.
2022. dec. 30. 09:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Lemaradt hogy mesélte az ismerősöm lány (31L)
2022. dec. 30. 09:37
 16/18 anonim ***** válasza:
#14: Na épp ez az, ami becsapós lehet, mármint a mosolygás. Egy férfi honnan tudhatná, hogy egy nő azért mosolyog rá, mert bejön neki, vagy azért, mert ráfagyott a vigyor az arcára? Aztán ha a férfi kezdeményez, az a baj, ha nem kezdeményez, az a baj. Mármint nyilván nem az általad említett kezdeményezésre gondoltam, hanem a normális hangvételűre.
2022. dec. 30. 17:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam soha, de ha valaki rám mosolyog (ez az esetek 100 százalékában nők), akkor iszonyúan meg tudok örülni. Mondjuk soha nem értem, de úgy érzem, hogy jó kedvük van és ebből tudnak másnak is adni.

45N

2022. dec. 30. 17:29
 18/18 anonim ***** válasza:

5

Jót röhögtem a válaszodon! Köszike. :)

2022. dec. 30. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!