Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban el kell előbb veszve...

Valóban el kell előbb veszve lenni ahhoz, hogy aztán az ember megtalálja a helyét a világban?

Figyelt kérdés

Jelenleg nagyon el vagyok veszve, azt se tudom, hogy melyik irányba induljak és a szívemre se tudok igazán hallgatni, mert nem diktál semmit. Meg fogom én így valaha találni a helyem az életben? Ti voltatok hasonló szituációban? Ha igen, akkor hogyan kezeltétek, mi volt a megoldás és mit csináltatok átmenetileg, amíg jobbra nem fordultak a dolgok?

Fiatal felnőtt vagyok, ezt csak azért írom, hogy nagyjából sejtsétek az élethelyzetet.

2022. dec. 28. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy diliházba valónak gondollak és hogy én szép vagyok?

Azt gondolom, hogy olyan dolgokba teszel felesleges erősfeszítést, amik nincsenek. Mennyi energia kellett azért ehhez, hogy egy ilyen egyszerű mondatot a fejedben úgy lemozizz, hogy én diliházba küldenélek.

2022. dec. 28. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

És még azt is gondolom, hogy nincs veled semmi baj. Nekem is van olyan dolog a külsőmön, ami lehetne jobb. És én is éreztem magam így, mint te. Szerinted hányfelé tud az ember szétszakadni. Gizinek nem tetszik a rövid szőke hajam, Pirinek az, hogy nem sminkelek, Julinak az, hogy most egy fehér pulcsit vettem fel, Marinak szemet szúrt, hogy nem szedtem ki a szemöldököm, Kati meg felajánlja, hogy átszerkeszti a képemet a facebookon, hogy a tokám ne látszódjon. Inkább ne tippeld meg, hogy mostmár hányféleképpen küldöm el az ilyet melegebb éghajlatra.

Jól néznék ki, ha mindegyiket kiszolgálnám azzal, hogy megfelelek nekik.

Neked inkább az lehet a gondod, hogy elképzeled más mit gondol rólad. Lényegesen megkönnyíti az életet, ha elfogadod, hogy valamit gondol, amivel neki van dolga. Úgysem derül ki. Az a legritkább, ha valaki nyíltan eléd áll. De abban is biztos vagyok, hogy csak a gyökér, saját magát utáló ember megy oda hozzád azzal, hogy fú, de ronda vagy. Azzal sem neked van dolgod, ha egyszer ő gondolja így.

Ebben is segít az önismeret rávilágítani a valóságra.

2022. dec. 28. 13:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Elveszettség? Ha sikerül lejönnöm a piáról, elmesélem, milyen volt, oké? El van veszve b+...
2022. dec. 28. 21:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem látom az összefüggést az alkoholizmus és az elveszettség között.
2022. dec. 28. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt csak az Isten tudja mi lesz...
2022. dec. 29. 00:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Ld.: Hetedik (J.A.)
2022. dec. 29. 07:10
 17/19 anonim ***** válasza:

"Nem látom az összefüggést az alkoholizmus és az elveszettség között."

Hát, gratulálok hozzá...

2022. dec. 29. 09:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Én, ha jól értelmezem, arra gondoltál, hogy az ember az elveszettség, tehetetlenség érzése miatt alkoholhoz nyúl. Ha így van, nagyon sajnálom.
2022. dec. 29. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem teljesen, inkább a visszaút elég komoly reménytelen volta szüli az érzést. Nappal nem vagyok elveszett, sose voltam. Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és soroljátok, mi mindent tehettek meg, mi kell hozzá, a többi már csak mindig egy újabb nap a cselekvésre.
2022. dec. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!