Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért játsszák az elfoglaltat...

Miért játsszák az elfoglaltat az ismerőseim így két ünnep között? Legtöbben nem is dolgoznak ilyenkor

Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb embernek a családdal töltött idö is elfoglaltság, nem idegenekkel akarnak lenni. A normális embereknek ugyanis nem CSAK munkából áll az életük.
2022. dec. 28. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert nem dolgoznak még lehetnek elfoglaltak. nekem is lenne ezer dolgom csak még nem kezdtem bele, pedig most én is jó pár napig itthon leszek. Már vár a festeni való polc, a falakat is rendbe kellene hozni kicsit mert megjelent a penész, nyakig vagyunk mosnivalóval, a családban is jó lenne még pár helyre elmenni és most a kertben is kellene dolgozni.
2022. dec. 28. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert két ünnep között családoznak, esetleg elutaznak. Pihennek. Ilyenkor kb mindenki elfoglalt.
2022. dec. 28. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És? Csak a munka lehet elfoglaltság? Biztos programjaik vannak a családdal, közelebbi ismerősökkel. Vagy csak pihenni akarnak.
2022. dec. 28. 11:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem meg csak a magányos csövezés jár
2022. dec. 28. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Te ugyanaz vagy, aki hetek óta kérdezgeti, hogy miért nem válaszolnak neki az ismerősei azonnal messengeren meg miért nem akar vele a munkatársai közül senki videóhívásozni az ünnepek alatt? Volt még pár hasonló kérdés és egyszerűen nem értem, hogy lehet az, hogy valaki ennyire nem veszi észre magát.

Az ismerősök, munkatársak nem azért vannak, hogy téged szórakoztassanak, hagyd békén őket a szabadidejükben.

Ha ragadsz, mint a matrica, gyorsan megutálnak majd. Senki nem szereti az energiavámpírokat.

2022. dec. 28. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a családjukkal, szeretteikkel vannak épp és élvezik, hogy végre van egy kis szusszanásnyi idő, munkától távol, és nem kell állandóan loholni valahova, állandóan elérhetőnek lenni.

Vagy épp utaznak, és/vagy családot látogatnak.

2022. dec. 28. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Két ünnep között én sem dolgozok, viszont rendezkedek az itthoni kis irodámban, kényelmesen megfőzök, férjemmel elmegyünk sétálni, aztán olvasok, ilyesmi. De pl. felhívott tegnap az unokatesóm, aki egy évben egyszer hazajön Németországból (de amúgy egész évben fel sem hív, nem is ír, semmi kapcsolat), hogy itthon vagyok-e, mert ő eljönne.

Hát ne jöjjön, bocs, dolgom van, én is ezt mondtam. Egész évben nulla kapcsolat, most biztosan arra van szükségem, hogy haptákba álljak és kiszolgáljam, ugráljak körülötte, utána meg egy évig le se szarjuk egymást megint.

Tehát igen, bár nem dolgozom a napokban, de dolgom van, nem érek rá ilyenekre.

2022. dec. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!