Olyan dolgot ami téged érdekel, foglalkoztat, kíváncsivá tesz stb..
2022. dec. 25. 18:02
2/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármit, ami valamilyen pluszt ad az életedhez, de írok pár példát, amik számomra nagyon jó hatással bírnak:
- valamilyen nyelv megtanulása
- valamilyen művészet elsajátítása
- valamilyen sport űzése
- valamilyen önkéntes munka végzése
- utazás
- a szeretteiddel töltött idő
2022. dec. 25. 18:07
3/10 A kérdező kommentje:
De olyan lenne jó ami egy hosszú iskolai nap után jó lenne
2022. dec. 25. 18:16
4/10 anonim válasza:
Az alábbiak többségét gimnázium és egyetem mellett is csináltam, nem értem, miért ne férne meg egyik sem az iskola mellett szerinted.
2022. dec. 25. 18:45
5/10 anonim válasza:
Sport. Egész nap ülsz, jót fog tenni
2022. dec. 25. 18:47
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. dec. 25. 20:08
7/10 anonim válasza:
En pl gyurni jarok sok eve meg kuzdosportra, de szeretek bicozni, deszkazni, korizni, kosarazni is. Illetve rajzolni meg barkacsolni is. Femmel, faval muveszkedni vagy hasznos dolgot epiteni
2022. dec. 26. 10:40
8/10 anonim válasza:
Ja meg gitarozni
2022. dec. 26. 10:40
9/10 anonim válasza:
Suli után a sporttal,zenével vagy valami természettel kapcsolatos hobbi (pl. kutyasétáltatás) az ideális.
2022. dec. 26. 15:40
10/10 anonim válasza:
Sport, vagy legalább egy kis mozgás. A kutyasétáltatás nekem is eszembe jutott, pl. a városunkban is van egy állatmenhely, sokan járnak ki oda besegíteni, sétáltatni.
Nyelvtanulás is nagyon, nagyon hasznos, de suli, főleg egy fárasztóbb nap után, nem biztos, hogy pont erre lenne kellő energia, agykapacitás. Így esetleg célnyelven való olvasást mondanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!