Mi az ideális hőmérséklet?
Ugye mindenkinek más a komfortérzete fűtés (és hogy mi a "megfelelő" hőmérséklet) fűtés szempontjából. (van aki ilyenkor is vastag pulóvert vesz fel, felöltözik. Ahogy én is.
Neked mi az, ami már nagyon hidegnek számít és mi az, amiben úgymond még elvagy? (ha publikus :Fatüzelés, vagy gázfűtés van az otthonodban?
Ha fatüzelés, azt ugye annyira nem lehet szabályozni, max ha nem pakolod állandóan, de ugye az egy idő után kihűl..
Vannak ismerőseim /családtagok is, akik Napközben is vígan elvannak 16-18 fokban (nekem a 20-22-23 az ideális, de olyat is ismerek, aki ha tehetné, 24 25 fokra is feltekerné ha tehetné a fűtést.
Utolsó válaszolóról jutott eszembe, hogy van egy ismerősöm, aki, ha nincsenek mínuszok, jól érzi magát egy szál ingben, meg szoknyában (!). Pár éve kipróbálta, hogy felvesz egy harisnyát, és egy vékony dzsekit, csak, hogy ne nézzék hülyének, meg ne szóljanak rá random nénik, hogy így meg fog fázni, de abbahagyta, mert valahányszor bement valahová, ahol fűtöttek, melege lett ebben a szettben. Télen irigyeltem, nyáron meg látom, hogy már a 25 fokban nem tud hová vetkőzni, 30 felett rendesen rosszul van.
Annyira személyfüggő amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!