A magassarkú megváltoztatja egy nő seggét?
Figyelt kérdés
Minden nap látok egy nőt. Sokszor láttam már ugyanabban a nadrágban.
Ma viszont új csizmája lett( magassarkú) és teljesen már formája lett. Attól lett?
2022. dec. 21. 15:46
1/9 Noren1989 válasza:
Attól.
Amúgy magadon is megfigyelheted,h ha làbujjhegyen jàrsz, jobban feszül a feneked...
Bezonyàm 😂😘
2/9 anonim válasza:
Igen, ahogy egy feszülős trendinaci is megváltoztatja egy férfi f*szát.
3/9 anonim válasza:
Igen, ha beledugja a segg*be a cipőt.
5/9 anonim válasza:
Szerinted miért hordanak a nők magassarkút? Nem, nem csak azért hogy magasabbnak nézzenek ki. Hanem mert kiemeli a vádlit meg a feneket is.
Nézd meg a legtöbb nőt strandon megsüllyedt bokával, milyen satnyán néznek ki. Ezzel is csalnak, mint mindennel.
6/9 anonim válasza:
Vannak emberek, akik ma jöttek rá arra, hogy a magassarkú nem arra való, hogy magasabb legyen tőle az ember.
Én ma jöttem rá, hogy léteznek a fentebbi emberek.
7/9 anonim válasza:
Igen, mert akciósan adnak hozzá fenékimplantátumot.
8/9 anonim válasza:
Nem, csak ha feltölteti a seg.ét.
9/9 anonim válasza:
Szerintem igen, mert magát a lábat befele fordítja ezáltal feszesebb lesz a fenék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!