Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is feltűnt, hogy a...

Másnak is feltűnt, hogy a TV-ben, ha interracional párokat mutatnak, akkor mindig a férfi fekete és a nő feher.?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 08:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

Igen, de olyankor a fekete nő is inkább fehéres vonásokkal rendelkezik, keskeny orr, vékonyabb alkat. Nem a debella, csomagtartó méretű seggű fekete nőket szokták beválogatni a szerepre, holott náluk az a jellemző alkat.

2022. dec. 20. 12:14
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom tévében mi van, a 21. században ki néz még tévét, de az online médiában a fehér férfi - ázsiai nő a leggyakoribb interracial felállás.
2022. dec. 20. 12:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
11, a gettón kívül is léteznek feketék:D Nem minden fekete nő kövér, csak mondom:D
2022. dec. 20. 12:17
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

A “jellemző alkat” fogalmával tisztában vagy? Nem azt jelenti, hogy minden egyes fekete nő kövér, hanem azt jelenti, hogy többségében azok.

2022. dec. 20. 12:20
 15/26 anonim ***** válasza:

14:

Többségében nem azok, az USA-ban kövér a lakosság többsége, a prolik átlag még kövérebbek, a feketék között meg több az alsó osztálybeli, ezért látsz sok kövér néger nőt. Afrikában aligha látnál sok kövér néger nőt.

2022. dec. 20. 12:28
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván ahol éheznek az emberek, ott nem kövérek, shit Sherlock, ma is okosabbak lettünk. De ha van mit enniük, akkor esznek is, a feketéknél a teltség a divat, ők genetikailag és hajlamosabbak az ilyen alkatra, a legtöbb fehér nőnek nem tud ekkorára megnőni a segge, rajtunk a felesleg is máshogy oszlik el. Igaz itt nem is divat dagadtnak lenni.

2022. dec. 20. 12:31
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg Afrikában sem mindenhol éheznek az emberek, láttam nem egy dokumentumfilmet arról, hogy sok helyen úgy tömik a lányokat kuszkuszos tejjel, mint a libákat. Napi 8000-10000 kalóriákat kell megenniük, mert csak kövéren tartják őket vonzónak.
2022. dec. 20. 12:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

16, és az feltűnt már, hogy az alsób rétegekben több a kövér ember? Nem csak feketében, fehérben is.Az éhezés fölötti réteg ugynais ez, az olcsó élelmiszereket fogyasztók rétege.

Az egy dolog, hogy máshogy oszlik el (bár én vérem szerint Túrkeve krönyékéről származom és ugynaúgy körte jellegűen hízok, azaz seggre megy, nem kell ehhez Etiópiáig menni). De a kövér az kövér marad, aminek az oka a rossz étkezés.

2022. dec. 20. 12:35
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Te miért gondolkozol ennyire szélsőségekben? Sehol nem írtam, hogy fehér nőknek ne lehetne körte alkata. Arról beszélek, hogy 1. a feketéknél sokkal gyakoribb, mivel mint írtam, ők szándékosan is híznak el 2. náluk extrém méretekről beszélünk, sokszor olyan seggük van, mint egy hatalmas potroh. Teljesen más, mint amit fehér nőknél látni. Ezt több olyan ismerősöm is állítja, akik éveket éltek Amerikában, láttak bőven fekete embert.

2022. dec. 20. 12:44
 20/26 anonim ***** válasza:

19, igen, és mi volt az alapállítás?

Hogy ne az amerikai gettókból indulj ki.

2022. dec. 20. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!