Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kemény mínuszok, vagy rekkenő...

Kemény mínuszok, vagy rekkenő hőség?

Figyelt kérdés
Melyiket bírod jobban hosszútávon?

2022. dec. 17. 15:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Én hőségpárti vagyok. Több okból kifolyólag (amin sajnos nem tudok változtatni) olyan a hőháztartásom, hogy meleg jöhet akármennyi, 37 fokban futni jártam, szaunában is elücsörgök bármennyit, viszont 26 fok alatt nekem már pulcsis az idő, jelenleg 22 fokban 2 pulcsiban ücsörgök benn a lakásban takaró alatt, mikor valamelyik éjjel -6 fok volt és én kinn voltam, már leszartam, meg se próbáltam felötözni, mert az összes csontom fájt a hidegtől. Nagyon várom a tél végét, és komolyan fontolgatom a Dubaiba költözést. Nem értem azokat, akiknek megoldás, hogy felvesznek még egy réteget, én volt, hogy aláöltözetben és síoverallban mentem munkába, kinn akkoris fáztam, felszállva egy buszra meg beleizzadtam.
2022. dec. 20. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Mindkettő szar egy bizonyos fokon túl, de inkább árnyékba vonulok, mint didergek a farkasüvöltő hidegben.
2023. jan. 13. 19:16
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

Kizarolag akkor birom, ha megfeleloen fel vagyok oltozve, vagy levetkozve.

Maskulonben hypothermia vagy hanyos elajulos hoguta.

2023. febr. 27. 18:55
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Engem egyáltalán nem zavar sem a hőség, sem a jéghideg. Viszont a hideget jobban szeretem.
2023. febr. 27. 20:03
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

30-35 fok kint még oké, de tartósan hetekig 35 felett, pláne 40 felett, borzasztó, max 2-3 nap kibírható aztán kampec. Akkor már inkább legyen mínusz 20 hetekig.

Bár az se túl jó.

2023. febr. 28. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

A hőség rosszabb. A klíma nem egészséges hosszútávon. Fűteni meg bármennyit lehet, meg felöltözni rétegesen is.

De a nyár olyan szempontból

Jobb, hogy tovább van világos, több kinti programot lehet csinálni.

2023. febr. 28. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Hosszabb távon?

A testem a mínuszokat, a bukszám meg a hőséget.

2023. febr. 28. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom ti hol teleltek mert ez az évszak Magyaron 5 éve nem létezik . Tavaly október végén 24 - 27 fokok voltak , eső nulla, novemberben szintén meleg semmi eső, december (fasz)verőfényes karacsonykor szilveszterkor 20 cfokok. Marciusban több esetben a vastag pulóver kabat nelkül sok volt . Akik megfagynak télen azoknál egyaltalan nincs fűtes vagy beleélték magukat Fehér pokol akciófilmbe .
2023. jún. 18. 17:21
 19/19 anonim ***** válasza:
92%

Rekkenő hőséget.

Idén volt "szerencsém" a k..rva magas energiaárak miatt fázni a munkahelyemen. Hiába vettem már magamra mindent, hiába ittam meleg teát, egy idő után az is kevés volt.

Inkább választom a meleg nyarakat.

2023. júl. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!