Kaptatok már rajta betörőt vagy tolvajt?
Tehát betörőt, amikor hazaérkeztetek, vagy esetleg éjszaka gyanús zajra ébredtetek.
Vagy tolvajt, ahogy el akarja lopni az autótokat, motorotokat vagy kerékpárotokat vagy akármit.
Ha igen, mit csináltatok?
A párom egyszer arra jött haza, hogy a kerítésünkön mászik ki valaki, és elszalad.
Akkor valószínű csak felmérte a terepet. Pár nap múlva viszont eltűnt pár dolog a garázsból, pl fúró, szerszámosláda. Ami megmaradt máshova, zárható helyre tettük. Később kiderült hogy akkoriban többeket kiraboltak a városban
Éjszaka zajokat hallottam a konyhából.
Kimentem megnézni, feloltom a lámpát, hát látom, hogy zúz a pörkölt!
Zsebest igen a 4-6-oson.
Nem is én szúrtam ki, hanem a velem szemközt ülő nénike mutogatta, mint valami mulatságos dolgot, hogy a másik oldalon éppen zsebelnek valakit, és látom, hogy tényleg két megtermett kopasz fickó áll egymás mellett. Mintha ikrek lettek volna, karjukon kabát, közben mélyen benne vannak valakinek a táskájában.
Nem is gondolkodtam, egyből felugrottam, és meglöktem a kezét, amit a nő is észrevett, és elhúzta a táskáját. Erre vonultak arrébb én meg szorosan mellettük, hogy na akkor majd a következőnél is eljátsszuk, és figyeltem, amit persze már észrevettek, és fenyegetően rá is lépett a srác a lábamra.
Folytatta is egy terhes nő táskájával, és erre olyan hangosan beszóltam neki, hogy talán dolgozni kéne, nem mások táskájában kotorászni...
Erre még nekik állt feljebb és köpködtek, meg arcon vágtak, de le is szálltak gyorsan. Nyilván a következő villamoson folytatták.
ma 10:07
Ezt úgy fogalmaztad meg, mint egy mesét. :D Talán az is. :)
ma 09:02, kérdező!
Pedig teljesen jogos a válasz. Te tetted fel rosszul a kérdésedet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!