1/18 A kérdező kommentje:
Szerintem én szarrá fogom magam unni :(
2022. dec. 16. 20:50
3/18 anonim válasza:
október óta munkanélküli vagyok, nekem nincs "téli szünet", de hasonlókat, mint manapság, kirándulás, mászkálás a városban, ha olyanom van, otthon ülés, majd alakul
4/18 anonim válasza:
Darts VB-t nézem
Kiporgetem a Gta Sa-t
5/18 anonim válasza:
Menjetek korizni, kirándulni, csináljatok közös programokat a haverokkal.
Bezzeg iskolaévben meg folyton itt nyígtok, hogy semmire sincs időtök... Hát most csináljátok azt, amire évközben nincs idő a tanulás miatt. :)
6/18 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos iskola időben is pont annyi időm van, ami elég 🙂
2022. dec. 16. 21:16
7/18 A kérdező kommentje:
Nekem ma volt az utolsó nap a suliban a többieknek még bent kell lenniük szerdáig:( meg van olyan amikor ők se érnek rá :(
2022. dec. 16. 21:17
9/18 A kérdező kommentje:
Én is Xboxoznek ha lenne hozzá kedvem 😐
2022. dec. 16. 21:51
10/18 anonim válasza:
Karácsonyig vizsgákra tanulok. Ünnepek alatt családdal vagyok utána barátokkal. Meglátogatok mindenkit otthon, akit szorgalmi időszakban nem tudtam. Alvást pótolok, eszem. Januárban nyelvet tanulok meg szakdogát írok, kutatgatok, aztán elutazom. Februárban lesz vége a téli szünetemnek, akkor kezdődik az új félév és dolgozni is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!