Nők mennyire baj ha egy férfi csak 179 cm magas?
A kérdező szavazást indított:
31 szavazat
Ha nem éred el a 180-at max kerti törpének fogadnak el. Viccet félre téve én 173 vagyok és sok nállam alacsonyabb férfinek van kapcsolata. Ez a személytől függ, hogy zavarja-e, hogy nem vagy égimeszelő, de amúgy a 179-et nem mondanám alacsonynak
2022. dec. 12. 17:03
Párom is kb. ennyi. De amúgy fogadj meg egy tanácsot és még most, amíg van benned kétely, távolodj el ettől a felfogástól, hogy a nők kb. colstokkal szaladgálnak az utcán, és aki nem minimum X cm és Y kiló és nem Z°-os az álla, azzal szóba sem állnak... Ne látogasd ezeket a fórumokat, ne nézz ilyen mémeket, mert csak megmérgezik az agyadat baromságokkal
2022. dec. 12. 17:05
2022. dec. 12. 17:11
2022. dec. 12. 17:20
A férjem 173 cm, én 175.
Képzeld, nem ezen múlik a dolog! 😁
2022. dec. 12. 17:40
Az én párom 174 cm, én 172 cm vagyok. Magassarkúban magasabb vagyok nála. Sosem zavart. Még viccelődünk is, hogy milyen menő, mert magas(abb) csaja van. Ha én lennék a magasabb már az sem zavarna.
Fiatalabb koromban viszont nem tudtam volna nálam alacsonyabb fiúval járni. Akkor még sekélyes voltam.
47/N
2022. dec. 12. 17:41
Azt gondolom, aki elfogadja magát és nem őrül bele ebbe hogy jaj csak ennyi és ennyi vagyok, nem ezt sugározza magából annak nem lesz gond a pártalálás. A volt főnököm szerintem úgy 165 cm lehet. Jófej, nagydumás, életvidám és nagyon okos ember. Felesége és gyerekei vannak. Nem a negativitás sugárzott belőle, hanem a közvetlenség, ezért is szerette mindenki a cégnél. Ha a magassága esetleg szóba került az is inkább poén formájában, ha valamit nem tudott levenni egy felső polcról. Nem frusztrált volt emiatt, hanem nevetett és kész.
2022. dec. 12. 18:03
Mivel én közel 170 cm vagyok nő létemre és a 185 cm magas párom se túl magas szerintem, alig egy fejjel magasabb csak nálam. Az hülyeség, hogy 180 és a fölött égimeszelő lenne valaki. Én személy szerint szeretem, ha egy férfi magasabb nálam, kifejezetten szeretem a magas férfiakat, de csak mert én magam is magas vagyok. De rengeteg alacsony lány van, akiknek tökéletes a 170-180 cm magasság is. De abban, hogy a nőknek mennyire leszel vonzó, nem feltétlen a magasság dönti el.
Nekem is tetszettek nálam alacsonyabb, nem sokkal magasabb férfiak is. A kisugárzása, a megjelenése vagy a humora miatt.
2022. dec. 13. 02:55
9/13 A kérdező kommentje:
És akkor most melyikre nyomtál utolsó?
Nekem megfelelő ez a magasság, én 161 cm vagyok.
2022. dec. 13. 09:04
Kapcsolódó kérdések: