Ez egy bunkó beszólás a másiktól Messengeren?
Ez ma az általános, így első olvasatra. De többet kellene tudni.
Milyen a viszonyotok? Sokat panaszkodsz-e neki? Ha panaszkodsz és ajánl megoldásokat, megfogadsz-e valamit, vagy valójában nem szenvedsz és változtatni sem akarsz, csak mondod a panaszáradatot? Ez idegesítő egy idő után. Az ilyen embereket én is leépítem. Te meghallgatod őt fordított esetben?
Nagyon függ az is tényleg, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással illetve az előzetes sem mindegy. Ha állandóan panaszkodtál csak neki akkor érthető, hogy egy idő után megunta és szóvá tette. Ha alapból nem szoktál neki panaszkodni vagy csak nagyon minimálisat hébe hóba amikor tényleg van rá okod és jó baráti viszonyban vagytok akkor valóban erős kijelentés volt a részéről. Én velem is előfordul olyan, hogy nem vagyok pszichológus/spontán segítő kedvemben aztán az egyik barátom pont akkor kezd messengeren panaszkodni, olyankor magamban én is kimondom, hogy rohadtul elegem van a problémáidból de nem szoktam ezt neki leírni hanem azt válaszolom általában, hogy dolgom akadt majd később megbeszéljük.
De egy olyan embernek már leírnám simán, hogy másnak panaszkodjon akivel egyébként éppen csak köszönő viszonyban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!