Mit gondolsz az olyan fiatalokról, akik még kiskorúak éd felrakják magukról a fürdőruhás, félmeztelen képet?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 20:57
1/8 A kérdező kommentje:
12-17 nagyjából a korosztály amire gondolok
2022. dec. 11. 20:57
2/8 anonim válasza:
Azt, hogy rossz lehet a családi hátterük.
6/8 anonim válasza:
Ha fiúkról van szó, akik felraknak magukról egy fürdőruhás képet, azzal szerintem nincs gond. Fiúk nyáron, ha tehetik, akkor sokat vannak félmeztelenül.
Ha lányok raknak fel fürdőruhás képet (ami nem félmeztelen) azzal sincs nagy gond.
Persze mindkét esetben arra gondolok, hogy pl egy strandos csoportkép vagy fürdés közbeni pillanatkép kerül fel.
Ha a magamutogatás, a női idomok vagy esetleg a fiúk kockahasának villogtatása a cél, az már szerintem szánalmas.
Amúgy sem tartom normálisnak, hogy valaki kiteszi az egész életét a közösségi oldalakra, de hát erről szól ez a mai világ.
7/8 A kérdező kommentje:
Lányokra gondoltam elsősorban
2022. dec. 13. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!