Egyes emberek miért kezdenek el automatikusan lapozgatni a telefonom galériájában, amikor egyetlen egy képet akarok megmutatni nekik?
Egyrészt kiveszik a telefont a kezemből, amit talán még valahol meg is értek, hiszen ő tudja milyen szögből látja rendesen a képernyőt, de aztán automatikusan elkezd lapozgatni akkor is, ha azt mondom, hogy ne lapozzon, mert csak ez az egy kép van az adott dologról.
Ezt szüleim, barátaim egyaránt csinálják, ami nem akkora baj, hiszen semmi olyan nincs a telefonomon, ami zavarna, ha ők látják, viszont előfordult már férjem haverjaival is, hogy elkezdték lapozgatni, ami viszont már igenis zavart, mert nagyon nem akarom, hogy pl. a szelfiket, kutyás képeket vagy a közös képeket nézegessék.
Szóval szerintetek miért csinálják ezt? Legalább kérdezne rá, hogy lapozhat-e. Én legalábbis rászoktam, ha nem egyértelmű, hogy szabad-e.
lol jó kérdés...
Én egy messenger üzenetet mutattam meg így nemrég egy barátomnak, aztán amikor elolvasta, rögtön kilépett a többi üzenetem közé, ahol látta hogy kikkel beszélgetek.
Valami ösztönös reakció lehet, bár hogy milyen ösztön az oka, arról fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!