Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit költesz autóra,...

Mennyit költesz autóra, telefonra, TV-re?

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 20:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Autó:havi 100 000. Részlet + benzin+biztosítás.

Telefon céges van.

Tv nincs

2022. dec. 11. 20:58
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs autó

A tévé a barátomé, aki nem terheli rám a tévéje amortizációját. Az internet és tévecsatorna csomag díját felesben fizetjük, amely 4395 forint. A mobilom céges, és van egy saját, aminek jelenleg már nincs könyv szerinti értéke, de jól használható. Ezen feltöltőkártyás szolgáltatást használok, amely havonta párszáz forint költség.

2022. dec. 12. 00:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Cégestelefont most kaptam, de használom mellette a privátot is.

Priváttelóra 2,5-3 évente költök egy nagyobb összeget ~ max 300 ezret

TV-t 4 éve vettem 160 ezerért és mivel van a távirányitón Netflix gomb, és tud képernyö tükrözést, igy marad is még legalább 4 évig.

Autót a Covid elött vettem közvetlenül 4 millióért. Benzinre kb 30 ezer elmegy havonta (hétvégi hosszúutas autó) + az éves pályamatrica. Szerviz az évente kb 250 ezer

2022. dec. 14. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!