Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Káromkodás, ocsmány beszéd...

Káromkodás, ocsmány beszéd kiábrándító?

Figyelt kérdés
Csak én gondolom azt, ha egy nő állandóan b….meg, f…om és hasonló szavakat használ, lehet akármilyen helyes, csinos, azonnal kiábrándító? Szerintem egy értelmes nő nem beszél így, ez egy szűrő is, ki mennyire primitív.

2022. dec. 9. 19:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha egy nő túl sok trágár szót használ valahogy én is kiábrándulok belőle

Volt a régi munkahelyemen 1 csaj, minden 3. szava vmi csúnya szó volt, rosszul voltam már tőle... elborzadtam.

Szóval van egy határ ami után tényleg kiábrándító.

2022. dec. 9. 19:39
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen. Kiábrándító!
2022. dec. 9. 19:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanúgy nőben, mint férfiban is kiábrándító!
2022. dec. 9. 19:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, számomra legalább annyira kiábrándító, mint amikor az illető megállás nélkül panaszkodik. Persze nem úgy, ha itt-ott, indokolt helyzetben kicsúszik, hanem ha nincs egy beszélgetésetek, amibe ne hangzana el valami trágár a részéről.

Ja, és szerintem fiúk esetében méginkább kiábrándító az, hogy amikor veled teszi a szépet, de ahogy felbukkannak a haverok, minden második szava egy g€¢i meg társai...

20/L

2022. dec. 9. 19:55
 5/18 anonim ***** válasza:
24%

Én imádom ha trágárul beszél 1csinos lány, nálam ez az idealis

Ilyent keresnek is! Támogatnám is

2022. dec. 9. 19:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez ennél árnyaltabb, azért van amikor a lendületben bennevan némi káromkodás, még cuki is tud vele lenni, de az amit ez általában jelent hogy "úgybeszé' ghácci, hogy bázdmeg a belemkifordú".. na az rohadtul kiábrándító.
2022. dec. 9. 20:03
 7/18 A kérdező kommentje:
Pedig olyan gyakori ez a jelenség fiatal nőknél, alig van, aki tud kulturáltan beszélni.
2022. dec. 9. 20:42
 8/18 anonim ***** válasza:
24%
Nem minden esetben, de ha beb.ssza a kislábujját elvárom, hogy ne virágnyelven közölje :D
2022. dec. 9. 20:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik az intelligencia, nincs összefüggés. Egyetemet végzett, átlagnál intelligensebb nők is szoktak káromkodni. Nyilván ha túl sokat, azt már zavaró, de néha belefér, még jópofa is tud lenni.

Az pedig diszkrimináció, hogy a nők nem káromkodhatnak, csak a férfiak.

2022. dec. 9. 21:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Túlzott káromkodás mindenkitől nagyon taszító, legalábbis számomra. Sajnos rossz szokás, nekem is figyelnem kell rá, más szavakkal igyekszem helyettesíteni a káromkodást, ahol lehet. Feszült helyzetekben, kislábujjat beverve, lépcsőről lezúgva azért automatikusan a káromkodás a reakcióm.
2022. dec. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!