Egyeseknek miért mániájuk totál betegen buszra szállni és nem törődni vele hogy mindenkit összefertőznek?
9-es: "na de a többi"
A gyerek ha nem beteg, el kell vinni óviba, suliba érte kell menni. Sőt én még boltba is elmegyek, mert ennem kell még attól, hogy beteg vagyok (és nem mindenkinek van ám segítsége)
Le leszek pontozva, de szerintem ha valaki göthös, akkor elvárható lenne, hogy felvegyen egy szájpelenkát. És influenzás, beteges időszakban kötelezővé tenném tömegközlekedésen a maszk használatát.
Eddigi betegségeim 90%-át munkatársaktól vagy tömegközlekedésen másoktól kaptam el.
Akkor legalább a maszk a minimum, gondolom.
Mondjuk nekem kicsit meredek ez, hogy nincs senki más aki elmehetne a gyerekért... Ha komoly bajod esik, akkor mi lesz vele??
Szóval ha valaki nem akar az influenzával bajlódni mert kellemetlen, akkor egyből "retteg"? :D
"És influenzás, beteges időszakban kötelezővé tenném tömegközlekedésen a maszk használatát."
És aki makk egészséges az minek vegyen fel maszkot?
"Eddigi betegségeim 90%-át munkatársaktól vagy tömegközlekedésen másoktól kaptam el."
Aham, a felelősséghárítás az már megy látom, de te mit teszel saját egészséged megőrzéséért napi szinten? Csak a gyenge immunrendszerűek lesznek betegek. Tehát, ha gyenge az immunrendszered és beteg leszel emiatt, arról egyedül csak te tehetsz.
Furcsa, én pl. miért nem leszek soha beteg akárhány beteg is van körülöttem? Ha azt mondod, hogy genetika, képenröhöglek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!