Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más nem utálja a télben azt,...

Más nem utálja a télben azt, hogy ilyenkor több réteg ruhát fel kell venni és csak az öltözködés sokszor több időt vesz el, mint maga a program, amihez fel kell öltözni/le kell vetkőzni?

Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 21:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem hordok tobb reteg ruhat. Kabatot veszek fel polora.
2022. dec. 7. 21:21
 2/20 anonim ***** válasza:
49%
Én nagyon utálom.. szeregek lengén öltözni és megmutatni az alakom, így minden el kell hogy takarjon :c
2022. dec. 7. 21:22
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

#2 én is szeretem megmutatni az alakom

30/F

2022. dec. 7. 21:26
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Én azt utálom, hogy minden gyűrött lesz a kabát alatt.
2022. dec. 7. 21:29
 5/20 anonim ***** válasza:
53%

2

mi akadályoz meg benne hogy megmutasd az alakod?

2022. dec. 7. 21:47
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Kifejezettem szeretem a telet is, meg azt ahogy ilyenkor öltözködni lehet. Nagyon sokféle ruhát pont a melegebb időben nem lehet hordani.
2022. dec. 7. 21:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább értékelem. Én magam tudom szabályozni a testhőmérsékletemet; ha fázok felveszek egy pulcsit, ha melegem van, akkor leveszem. Inkább azt nem szeretem amikor nyáron csináljak bármit is, melegem van.
2022. dec. 7. 22:03
 8/20 anonim ***** válasza:
66%

Én ilyenkor télen nagyon rétegesen öltözködök, mert nagyon fázós vagyok és a munkahelyemen sincs fűtés.

Trikó, póló, hosszú ujjú felső, két pulcsi, vagy egy pulcsi és egy mellény, harisnya, két zokni, nadrág.

Úgy nézek ki, mint akit kitömtek, sokszor már kényelmetlen, ha viszketek valahol, nem tudom a sok ruhától megvakarni, kézmosásnál a sok ruha ujja alig hajtható fel, vagy elszorítja a karomat, pisiléskor mire mindent felhúzok meg begyűrök a helyére, elmegy egy csomó idő, ráadásul a harisnyáim nap közben folyamatosan csúsznak lefelé, ha vissza húzom, elkezd szakadni, kényelmetlen.

2022. dec. 7. 22:26
 9/20 anonim ***** válasza:

Egy vekony pulcsira vagy bluzra felveszek egy hosszu bundat egy usankaval es kesz.

Nem retegezek,mert nem kirandulni megyek. N

2022. dec. 8. 00:04
 10/20 anonim ***** válasza:
19%
8 Ezzel nem artana orvoshoz menni. Sulyos problemaid lehetnek.
2022. dec. 8. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!