Normális ember az,aki kiönt több liter fàradt motor olajat a lepcsohazba? Csak engem idegesit ennyire?
A tarsashazunkban, a lepcsohazban all a motorolaj.. vki ott tarolt egy regi mosogepet es egy idiota beletoltotte a faradt motorolajat! A mosogep dobjabol pedig kiomlott a foldre a tobb liter olaj!! Pont a pince ajto elott, igy a mi pincenket meg sem tudom kozeliteni!
Sajnos a macskam kiszokott es belement, aztan osszejarkalta az egesz lakast az olajos labaval…:((
Iszonyatosan kornyezetszennyezo, a kozos kepviselo nem csinal semmit.. mar a rendorsegen gondolkozom… mert sztem ez buncselekmeny
Hogy lehet valaki ennyire tusko???
Meg lehet fulladni a lepcsohazban..
Igen, ez teljesen normális. Ezzel jár, ha társasházban laksz.
Most mit mondjak? Balesetveszélyes, környezetszennyező. Nincs ott közös képviselő, hogy előtte neki szólj?
Akkor a mi lakasunk egne szarra eloszor,ugyanis pont alattunk van..
A kozos kepviselo szerint nem buncselekmeny..
Komolyan annyira duhito h ilyen emberek vannak
Egyszeruen nem tudom elfogadni
Van kamerafelvétel?
Ha nincs és nem lehet tudni, ki csinálta, akkor takarítsátok fel a lakókkal, a "kedves" szomszédnak meg írjatok egy kemény üzenetet és függesszétek ki a lépcsőházba. Mást szerintem nem nagyon lehet tenni.
Nem tehetsz semmit. Nálunk egy bolond cementtel borította be a földszintet. Képzelheted...
Társasház/panel az ilyen sajna. Meg a pisilés /szarás is gyakori.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!