Normális hogy munkahelyen kívűl nem köszönnek a munkatársak?
Így már más a sztori...
Az ilyen sugdolózásokat sose értettem, ha nekik ez most így jobb akkor váljék egészségükre, bármiért is csinálták így.
Addig amíg ezen kívül békén hagynak, örülj neki, magadban elvégzed a munkád, legalább senki nem zargat közben.
Miért kéne mindig mindenkinek nyitni?
Nem szocializálódni jár oda hanem dolgozni.
Oké, akinek kell társaság, akkor barátkozzon, de amíg a munkáját megcsinálja - és elvégre ezért jár dolgozni, nem - addig miért baj az, ha egyedül van?
22:41
mivel kozosseg.. nyilvan nem kotelezo, de akkor ne csodalkozzon senki ha kinezik, sajnos ilyenek az emberek.. en teljesen megertem a kerdezot, teged is, en is utalom a kenyszeredett beszelgeteseket es nem csodalom ha nem akarja, de kozossegben ez van sajnos.. vagy az, amirol a kerdes szol.. egyik se jobb, nyilvan, de muszajbeszelgetni a jobbik rossz sztem
Beszélek ott néhány emberrel, kb 2 ember van akiről tudom hogy nem utál, az egyik ott dolgozó a másik pedig ugyan úgy diák mint én..
Ha valamelyik ott dolgozó hozzám is szól, akkor is érzem hogy utál/ utálnak, válaszolok rendesen.. annyi hogy általában melóval kapcsolatban beszélek velük semmi olyasmi hogy ismerkedés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!