Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elhagytak, újra kell kezdenem,...

Elhagytak, újra kell kezdenem, kb 3 lehetőség van előttem, mind egyformán vonz, érdekelne laikusok véleménye?

Figyelt kérdés

Tehát

1. Jelenlegi házam egy vidéki putri, vályogház, erősen felújítandó állapotban, szerencsére a nevemen van és még nem voltunk házasok, így a sajátom marad a ház. Egy istenháta mögötti falucska szélén van, jó környék, csendes, túlságosan is csendes sokszor, a szomszéd faluban dolgozom mint asztalos, 7-4ig…

Keresek egy új menyecskét, aztán belakjuk a régi házat.

ez az első lehetőség, hogy maradok a seggemen, életem 80%-át ebben a két faluban töltöm, szépen lassan csinálgatom a házat, aztán majd lesz valahogy.

2. Eladom a házat, 5.5millióért vettem 5 évvel ezelőtt, hitelből még 1.5millió vissza van, viszont az ingattlan ára idő közben felment, ingatlanossal csináltattam egy értékbecslést, szerinte 13millio irányárral amire még rá is haraphatnak a helye miatt, de ha nem, akkor max 11félért el lehet adni, ezt a pénzt szépen befektetném a jövőmbe, kimennék ausztriába, németül elgügyögök valamennyire, biztos albérletet tudnék állni magamnak, valamint egy rendes autót, asztalosként pedig 2000-2400eurót keresnék az elején.

3. Szintén eladom a házat, de veszek egy présházat (régi álmom) az árából lehetőleg valahol egy hegyen, gyümölcsfákkal, kis szőlővel, (max 4-6millióért), emellett albérelnék budapesten, ahol asztalosként megkereshetnék minimum 400.000környékén havonta.

2022. dec. 6. 20:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8# ahhoz hogy albérletbe legyen értelme kiadni milliókat kéne jelen állapotára költeni, nos mivel itt 30-50.000körül mennek a 2szobás házak albiba, a büdös életben nem térülne meg a befektetés, ráadásul mire csak úgy összesporolom azt a pénzt, az is évek…
2022. dec. 6. 21:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi mondjuk meg mit kezdj az életeddel?

Ennyire csak nem lehetsz életképtelen.

2022. dec. 6. 22:28
 13/18 A kérdező kommentje:
12, nincs valami hatalmas szövegértelmezési képességed ugye?
2022. dec. 6. 23:31
 14/18 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: Talán keress egyedülálló anyát, így a családról sem kell lemondanod. Olyan csajt nehezen kapsz aki nem akar gyereket, vagy lemond az anyaságról. Amúgy sem mindig a vérség határozza meg a szülői mibenlétet.
2022. dec. 7. 01:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudom, idáig neveltem 3éves kora óta egy mostanra 13éves kislányt… akik most elhagynak, sajátomkènt szeretem
2022. dec. 7. 06:51
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

őszintén én a 2. Lehetőséget választanám. Viszont lehet nem egyből az all-in modell alapján, hogy ‘minden hidat felégetek magam mögött’ tehát elösször kimennék, megnézném hogy mennyire tetszik az élet hogyan tudsz elhelyezkedni stb.

(Itt jegyezném meg, hogy én az all-in modellt választottam annak idején. Tehát minden eladása, és komplett új élet indítása kint. Nekem összejött,de másoknak nem mindig. És ha nem jön össze?)

És ha minden szuper,aztán eladni itt mindent és kint tervezni tovább az életet.

Viszont nem tudom hogyan viszonyúlsz az ‘igazi’ világhoz, (semmi bántás nélkül)

Mert azért Külföld más Mo-hoz képest, főleg egy eldugott kis falucskához képest.

Viszont az biztos hogy jobb lesz (ha tetszik és összejön) mint itt, mint élet mint körülmény mint pénzileg.

Bár én Ausztria helyett (ha már német) akkor inkább Németországot javasolnám.

Jó szakmával nem ritka itt a 3-4 ezer Eurós fizetés is.

Így elsőre talán ennyit tudnék javasolni :)

2022. dec. 7. 20:27
 17/18 A kérdező kommentje:
22-29éves korom között new yorkban töltöttem feketén, szóval van némi fogalmam, és ahhoz képest az osztrákok meg a németek ténylegesen a szomszédban vannak. Beülök egy autóba és haza tudok jönni ha olyanom van.
2022. dec. 7. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:

#11 Ahogy érzed,igazából te tudod jobban mit akarsz vele kezdeni?

Eléggé úgy néz ki hogy elakarod adni,nincs is ezzel semmi baj, igaz most a forint eléggé rosszalkodik.

2022. dec. 7. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!