Akik összetartoznak, azok mindig egymásra találnak?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 12:21
1/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "összetartoznak". Az emberi kapcsolatokon aktívan dolgozni kell, ha hagyod, hogy mint a bolondgomba "fejlődjön", ahogy éppen sikerül, kicsi az esélye az egészséges és tartós fennmaradásnak.
2/9 anonim válasza:
Persze. Lehet egy férj a munkájában elnyomó, zsugori, szívtelen. Akármennyi nehézség lehet a házasságában, ha a feleségének mindig tud olyan szeletet mutatni a jobbik oldalából, ami előnyös, akkor a kapcsolatuk is működőképes lehet. A környezet meg évekig tűr, reménykedik, megoldásokra törekszik. Ilyen az élet.
3/9 A kérdező kommentje:
Az én felfogásomban van olyan, hogy összetartoznak, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek előre meg van írva.
2022. dec. 5. 14:18
4/9 anonim válasza:
#3 Ha ragaszkodsz ehhez a tündérmeséhez, nem értem, miért kérdezel.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem amíg nem kötök bele a hitvilágodba, addig neked sincs jogod az enyémbe. A kérdés meg adott. Aki tudja értelmezni és normálisan válaszolni is, az kérem tegye meg!
2022. dec. 5. 14:25
6/9 anonim válasza:
#5 Én sem kötöttem bele a tiédbe, de a szövegértési készségeidbe lehet, hogy bele fogok.
7/9 A kérdező kommentje:
Azonnal gondoltam, de megnyugtatlak, a te készségeiddel is vannak problémák. Tudod, más szemében a szálkát, a sajátodban meg a gerendát se..
2022. dec. 5. 16:14
8/9 anonim válasza:
"Ha ragaszkodsz ehhez a tündérmeséhez, nem értem, miért kérdezel" - ebben mégis mi az, ami megkérdőjelezi a hitvallásod? A tündérmese? Tudod, az csak rajtad múlik, hogy azt habos-babosan pozitívan értelmezed, vagy negatív színben, tehát nem belekötés a hitvallásodba az, hogy feltételezel valamit rólam, amit nem írtam le. A második fele, "nem értem, miért kérdezel" pedig egyértelműen azt fejezi ki, hogy én nem értek valamit, ez sem belekötés, erre legfeljebb magyarázattal tudnál szolgálni, hogy okosabb legyek. Tudod, én is feltételezhetném, hogy nem is komoly a kérdés, csak provokálni és hisztizni akarsz itt, de nem teszem, inkább elkönyvellek butának. És nem, nem a hitvallásod miatt.
9/9 anonim válasza:
Nem.Se garancia,se törvény,se ráolvasás,vagy más hókuszpókusz nem írja elő hogy két embernek egymásra kell találnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!