Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bolti dolgozók (eladók pénztár...

Bolti dolgozók (eladók pénztárosok) miért vannak úgy lenézve a társadalom egy része által és miért vannak ennyire alul fizetve?

Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Ha engem kérdeztek, inkább túlfizetve vannak.
2022. nov. 29. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

Lehet megsértődni, meg lepontozgatni, de 8asnak igaza van. Azért valljuk be, ez egy sima betanított munka, amihez max. állóképesség kell. Kétlem, h az ilyen dolgozók többsége mondjuk beszél nyelveket, vagy piacképes tudással rendelkezik.

A másik meg, hogy sokunknak van rossz tapasztalata pénztárosokkal. Ha nem bunkók, vagy nem akarnak átverni, akkor is sokszor képtelenek normálisan összeadni pár termék árát.

2022. nov. 30. 09:38
 13/17 Darius- ***** válasza:
12- Nem akarnak beallni a kasszahoz. Olyat is tapasztaltam, hogy bemondtak megnyilik az X szamu kassza, és kellett varni 5-10 percet amig bement. Én elhiszem, hogy nem vette észre, hogy behivjak, de kéne valamilyen szintu szervezettség, hogy amikor vannak 30-an a sorban ne pakoljanak vagy kavézzanak. Délelott peldaul mindig kevesebben vannak vasarlok.
2022. nov. 30. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Én sem értem, dolgozó emberek, ugyanúgy adóznak, az meg, hogy ki bunkó ki nem az személyiség függő, nem munkakör.
2022. dec. 6. 09:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Max a tahok nezik le oket vagy barkit aki keveset keres, betanitott munkat vegez es nekik is olyan fizu kene amibol megtudnak elni. En 3x annyit keresek szval nem azert vedem oket mert enis.. nekem mind1 h egy vezerigazgatoval vagy takaritoval beszelek. Ugyanugy megadom a tiszteletet semmivel se tobb az egyik. De nyilvan mivel nem kell hozza sok ev suli, betanulhato igy olyanok is megfordulnak akik tok alkalmatlanok
2022. dec. 7. 00:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Nincsenek lenézve a munkájuk miatt, csak ha folyamatosan fintorognak a boltban a vevőkre, akkor visszakapják. Max a kisfőnökük nézi le őket, mert azt sokszor látni hogy ott megjelenik mint egy isten.
2022. dec. 16. 15:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert többségük képzetlen, nem épp mérnök vagy szakfordító, ráadásul sokszor flegma és bunkó.

Egy fokkal magasabban vannak, mint a gyári melósok, de szintekkel az olyanok alatt, mint a szellemi munkát végző irodisták.

2023. febr. 8. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!