Próbálj ki minél több olyan dolgot, amit eddig még nem próbáltál. Így könnyebben találhatsz olyat, ami érdekel, szórakoztat, hasznosnak tartasz, stb.
A munka kimondottan hasznos tud lenni, mert valakinek mindenképp segítesz vele és még pénzt is kereshetsz, amit akár már azonnal hasznosítani tudsz, akár a jövőben jól jöhet.
Ha még tanulsz is valamit, az pláne hasznos lehet, mert segíti a fejlődésed. Ha megtanulod a pénzed jól használni, befektetni, megsokszorozni, azzal meg egyre több és jobban fizető munkát tudsz szerezni, ami fokozottan hasznos lehet. Ha neked nincs szükséged az így megtermelt pénzre, akkor remek eszköz hozzá, hogy másoknak tudj vele hasznot és örömet szerezni, problémákat megoldani.
Az olvasás nagyon sok mindenre képes kinyitni az ember érdeklődését, ismereteit. Korlátozottan a filmek, tévé műsorok is képesek lehetnek ilyesmire, de a könyveknek nagy előnye, hogy neked kell elképzelni, hogy néz ki valami, ezért jobban megdolgoztatja az agyat. A filmeknél sokkal inkább passzív befogadója vagy a mások által megjelenített látványnak, sokkal kevésbé kell az agyadnak dolgoznia.
Vegyél egy kutyát! :D Vele foglalkozhatsz egész nap, sőt, kell is.
Baromi jó társaság, csak amíg kölyök, elég rosszcsont. Feltétel nélkül imádni fog téged.
A képzésével lehetnek gondok, ha egyedül csinálod(úgy értem, nen jársz vele kutyasuliba). A kutyaiskola jó dolog, ha Deszk közelében laksz, tudom ajánlani a Csibész Kutyaiskolát.
Azt ajánlom, ha első kutyád, ne legyen nagytestű. Saját káromon tanultam. Alig bírtam vele, ráadásul épp kamasz volt amikor elhoztam, így nem nagyon lehetett vele feladatot csinálni (csak, ha jól kiéheztettem és a jutalomfalatot az orra alá dugtam), és a leszidást is lesz@rta, ha rosszat csinált. Mindegy, kicsit túlságosan belementem a témába:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!