Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért él több nő magyar...

Miért él több nő magyar országon mint férfi? Ez azt jelenti hogy van olyan nő akinek egy férfi sem jut vagy így 1 férfinak 2 nőt kellene tartania?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 07:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
55%
Kb 20 évvel ezelőtt voltam Czeizel Endre egyik előadásán, ahol elmondta, az ok az x kromoszóma jóval nagyobb ellenállóképessége miatt az XX kromoszómával (nők) rendelkezők jóval életképesebbek, mint az xy (férfiak) kromoszómával rendelkezők. Bár jóval több fiú fogan, és több fiú születik, később ez kiegyenlítődik, majd eltolódik a nők javára.
2022. nov. 27. 08:24
 12/31 A kérdező kommentje:
#7 ha nem vetted volna észre egy válaszoló írta hogy keresnek valakit aki eltartja őket.. én azt nem értem hogy hogy jut így férfi a nőknek ha sokkal többen vannak
2022. nov. 27. 08:27
 13/31 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező az meg van neked hogy rengeteg pasi van akinek csaja sincsen? Rengeteg pasi van akinek nem jut nő!!!!!! A nők válogatnak!!!! Meg nem mindegyik nő akar komoly kapcsolatot van aki csak szexelget,meg van aki külföldivel jár
 14/31 A kérdező kommentje:
De a kérésemre senki nem válaszolt
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

Én inkább olyan nőket ismerek, akik eltartják a férfiakat.

Nem tudom, hogy hol van ez a rengeteg, nőket eltartó férfi, de csak úgy az érdekesség kedvéért megtekintenék egyet, mint kuriózumot, mint az elefántot az állatkertben. Bár az elefánt létezik, a nőt eltartó férfi meg...

2022. nov. 27. 08:28
 16/31 A kérdező kommentje:

Válaszolna valaki a kérdésemre????

Hogy jut minden a nőknek férfi ha sokkal többen vannak a nők????

2022. nov. 27. 08:30
 17/31 anonim ***** válasza:
44%
Megvan valaszolva a kerdes,1 a nok genetikaja jobb meg tudatosabb tobnyire az evesuk mozgas minden,a masik sokkal tovabb elnek atlagba sok az idos no,a masik az hogy nemelyik pasinak teljes hareme van meg gyakran valtogatja a partnereit(helyes gazdag pali) nemelyik ferfinak jut nö de sok pasinak nem jut nö,rengeteg 20on 30as pasi és még szüz,a nöknek nincs gondjuk ha baszni akarnak basznak ha kapcsit akarnak kapcsijuk lesz
2022. nov. 27. 08:35
 18/31 anonim ***** válasza:
85%

Az előző gondolatmenetemhez...tényleg nem értem, hogy hol láttok ti nőket eltartó férfiakat, amikor a legtöbb még magát sem tudja és/vagy akarja eltartani, anyuci tartja el őt is a mamahotelben. Szóval kétféle pasi létezik: aki az anyján élősködik, meg aki más nőkön élősködik. De mindegyik élősködik és mindegyik nőkön.

Szóval hol van az a rengeteg aranyásó, akinek a fia/pasija eltartása mellett még van ideje aranyásásra, és hol az a rengeteg gazdag pali, aki nőket tart el, és mondjuk nem az anyja/nője pénzéből, hanem a sajátjából?

És az incelek mikor értik már meg, hogy egy felnőtt nő nem akar anyukákat kerülgetni a mamahotelben, ahol a pasi lakik és ha gyereket akar magának, akkor szül egyet, de nem egy felnőtt férfi képében akarja azt a gyereket?

Mi lenne, ha az incelek előmásznának a gép mögül és oda mernének menni a nőkhöz?

Még hogy a nők válogatnak??? Nagy lófxszt, szó sincs róla.

Én már nem vagyok fiatal, tehát magamról nem akarok beszélni, de azt megemlíteném, hogy számtalan GYÖNYÖRŰ, CSODASZÉP nőt ismerek-ismertem, K*RVA NEHEZEN találnak párt!

Dehogy válogatnak szerencsétlenek, nincs is miből!

Persze valóban hatalmas elvárásaik vannak, az igaz, pl. szeresse őket a pasi, ne csak egy éjszakára akarja dugópajtinak, ne igyon-drogozzon-bagózzon, hazudozzon stb. Hát ezeknek tényleg nagyon nehéz megfelelni, ezek a rohadt nők nem is értem mit képzelnek magukról.

Azt már meg sem említem, hogy manapság a nők zöme 10/min. 8 szinten van, ad magára, edz, koplal, és mindezt miért? Hogy a 10/2 szintű, alkoholista, sörpocakos, kopasz, fogatlan, gusztustalan paliknak megfeleljen???

2022. nov. 27. 08:36
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
Ugy hogy minden pasinak se jut nö,rengeteg magányos férfi van pl kicsit csunya vagy nem olyan jo pasi vagy csoro pasi,azt értsd meg végre hogy hiába van több nö az ha akar kapcsit megkapja,sok nö van aki felcsináltatja magát aztán elválik a gyerek tartást fizeti a pasi, sok no kis szex kapcsi aztan megy a kovetkezo helyes pasihoz,a nöknek kicsit masabb mint a pasiknak,egy csunyabb no is tud altalaba pasit szerezni mig egy csunyabb pasinak sokkal nehezebb not talalnija,meg a masik sok no kulfoldivel jar meg jon ossze meg baratsag extrakal kapcsi legjobb haverjaival szexel meg ilyenek
2022. nov. 27. 08:39
 20/31 A kérdező kommentje:
#18 nem ez volt a kérdés
2022. nov. 27. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!