Miért él több nő magyar országon mint férfi? Ez azt jelenti hogy van olyan nő akinek egy férfi sem jut vagy így 1 férfinak 2 nőt kellene tartania?
Én inkább olyan nőket ismerek, akik eltartják a férfiakat.
Nem tudom, hogy hol van ez a rengeteg, nőket eltartó férfi, de csak úgy az érdekesség kedvéért megtekintenék egyet, mint kuriózumot, mint az elefántot az állatkertben. Bár az elefánt létezik, a nőt eltartó férfi meg...
Válaszolna valaki a kérdésemre????
Hogy jut minden a nőknek férfi ha sokkal többen vannak a nők????
Az előző gondolatmenetemhez...tényleg nem értem, hogy hol láttok ti nőket eltartó férfiakat, amikor a legtöbb még magát sem tudja és/vagy akarja eltartani, anyuci tartja el őt is a mamahotelben. Szóval kétféle pasi létezik: aki az anyján élősködik, meg aki más nőkön élősködik. De mindegyik élősködik és mindegyik nőkön.
Szóval hol van az a rengeteg aranyásó, akinek a fia/pasija eltartása mellett még van ideje aranyásásra, és hol az a rengeteg gazdag pali, aki nőket tart el, és mondjuk nem az anyja/nője pénzéből, hanem a sajátjából?
És az incelek mikor értik már meg, hogy egy felnőtt nő nem akar anyukákat kerülgetni a mamahotelben, ahol a pasi lakik és ha gyereket akar magának, akkor szül egyet, de nem egy felnőtt férfi képében akarja azt a gyereket?
Mi lenne, ha az incelek előmásznának a gép mögül és oda mernének menni a nőkhöz?
Még hogy a nők válogatnak??? Nagy lófxszt, szó sincs róla.
Én már nem vagyok fiatal, tehát magamról nem akarok beszélni, de azt megemlíteném, hogy számtalan GYÖNYÖRŰ, CSODASZÉP nőt ismerek-ismertem, K*RVA NEHEZEN találnak párt!
Dehogy válogatnak szerencsétlenek, nincs is miből!
Persze valóban hatalmas elvárásaik vannak, az igaz, pl. szeresse őket a pasi, ne csak egy éjszakára akarja dugópajtinak, ne igyon-drogozzon-bagózzon, hazudozzon stb. Hát ezeknek tényleg nagyon nehéz megfelelni, ezek a rohadt nők nem is értem mit képzelnek magukról.
Azt már meg sem említem, hogy manapság a nők zöme 10/min. 8 szinten van, ad magára, edz, koplal, és mindezt miért? Hogy a 10/2 szintű, alkoholista, sörpocakos, kopasz, fogatlan, gusztustalan paliknak megfeleljen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!