Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy egyetemen...

Normális, hogy egyetemen nincs időm és energiám kapcsolatra?

Figyelt kérdés
A napom ebből áll: reggel 8tól, 4ig egyetem aztán utána este 6-ig, 7-ig munka. Ott van 7-8 óra mire hazaérek. Gyors átnézem az aznapi leckét. Kolis barátaimmal vagyok egy fél órát, a dohányzóban beszélgetünk általában és utána alszom. Hétvégén pedig napi 10 órákat tanulok és keveset járok el itthonról. Önmagamra sincs időm...

2022. nov. 26. 18:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elsőben még csak csak volt időm rá. Volt is egy kapcsolatom. De 2. és utolsó évem alatt randizni sem randiztam mert tudom hogy nem lenne időm fenntartani
2022. nov. 26. 18:28
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
0%
Bocsànatos bűn.
2022. nov. 26. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Ha dolgozol is szerencse kell hozzá:

- random találkozz valakivel, amiből kapcsi lesz

- elég legyen heti 1-2 rövidebb tali, időhiány miatt főleg csak szex

2022. nov. 26. 18:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem olyan kapcsolatra vágyom ahol csak szex van. Szeretném megismerni a másikat
2022. nov. 26. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos az egyetem ilyen. De most alapozod meg a jövődet.
2022. nov. 26. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Miért ne lenne normális? Szerintem hülyeség ez, hogy ennyi időt kell tanulással tölteni, mert hasznosabban is el lehetne tölteni azt az időt, de ez van sajnos.
2022. nov. 26. 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
7%

Azért nincs, mert nem akarsz, vagy mert nem elegendőek a képességeid.

Nálunk az orvosisoknak is van kapcsolata. De nem menjünk ilyen komoly szakba bele. Vegyünk egy egyszerű szakot. Ott is ugyanazt látom. Sokan suli után mennek dolgozni még, mégis van kapcsolatuk.

Kötve hiszem például, hogy mindennapod 8-tól 4-ig tart. Ahogy azt is, hogy soha nincs lyukas órád. Vagy hogy neked hétvégén napi 10 órákat kell tanulni, MINDIG.

Nem tudnál szombaton meg vasárnap mondjuk 4-4 órát dolgozni?

Valahogy biztosan meglehet oldani. Max te nem akarod.

2022. nov. 26. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Ennél szarabb időbeosztásom volt, épp azért költöztem össze a mára férjemmel, hogy több időt töltsünk együtt, ha már máshogy nem lehet. Délután 4-ig munka, utána egyetem este 10-ig heti 3 nap, amikor meg nem, akkor edzés. Egyikből sem akartam engedni, amit lehetett, azt közösen csináltuk, amit nem, azt átvészeltük. Lesz ezer nehezebb és elfoglaltabb pillanat az ember életében, akkor sem hagyhatja ott a családját, a gyerekeit azzal, hogy ő most épp nem ér rá. Tudom, hogy te önmagában az ismerkedésről beszélsz, de ettől egy lépés az, mikor valaki azért szakít, mert állítólag nincs ideje kapcsolatra. Teszem hozzá, rettenetesen átlátszó duma.

Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Ha te nem akarsz kapcsolatot, az teljesen rendben van, bátorítalak is rá, hogy találd meg magad, mielőtt elköteleződsz, de annyi fasz koptatott már le engem is ezzel a "nincs időm kapcsolatra, de dugni azért összejárhatunk" dumával, hogy hányni tudok utólag is az ilyen idiótáktól. Randira azért eljöttek velem, arra volt idő meg dugni is lett volna. Ó, hagyjuk már. Ha lett volna gerincük és azt mondták volna, hogy csak szimplán nem akarnak semmit, lehet, hogy máshogy vélekednék róluk. Ez a "szeretnék de jem tudok, mert nincs időm" duma ócska. És azt idézi elő a másikban, hogy harcoljon azért, amiért fölösleges.

2022. nov. 26. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
“Mindenkinek arra van ideje, amire akarja.” A legrosszabb óhéber duma. Te sem végeztél olyan felelősségteljes munkát, ahol mondjuk szombat-vasárnap is dolgozni kell.
2022. nov. 27. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Az nem felelősségteljes munka, hanem kizsigerelés, édesem.

2022. nov. 27. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!