Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boldogabbak az emberek ha...

Boldogabbak az emberek ha szép lakásban, szép konyhával-fürdőszobával, egyszóval szép környezetben élhetnek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Hozzátehet, de attól lesz boldog, ha megtanulja értékelni/örülni neki amije van, és nem folyton másért ácsingózni.
2022. nov. 26. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem van egy haverom, aki iszonyatosan lepukkant körülmények között él, de szerintem boldogabb mint sok módos ember.
2022. nov. 26. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Emlékszem gyerekként nagyon csúnya, kicsi, putris házban laktunk, amire szüleimnek pénze volt. Mindennap azért küzdöttem, hogy ennél valami többet rakjak össze és örömöt nyújtson, mikor haza érek. Nekem nagyon fontos az otthonom, az életünk nagyrészét itt éljük le. Nagyon sokat tesz hozzá az életemhez, hogy milyen házban lakok.

Ha nem ilyen házam lenne, kevésbé lennék boldog. Nyilván nem ez teszi ki összeségében, hogy boldog vagyok e, de egy szelete az otthonom.

2022. nov. 26. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Elsővel maximálisan egyetértek.

Ismerek olyanokat, akiknek van szép otthona, meg még sok minden más is, mégsem boldogok, nem tudják értékelni. Ritkán mosolyognak, mindig csak a jövőt tervezgetik.

Én is vágyok szép otthonra, megnyugtató lenne, de ha teremthetnék is egy szép környezetet, akkor se tudok, mert nincs szépérzékem, nem értek a lakberendezéshez, és úgyis mindig rendetlenség lenne. Szeretem nézni a lakberendezési újságok képeit, de a valóságban úgyse maradna olyan tiszta és rendezett.

2022. nov. 26. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik a legszebb környezetben is nyomorultak lelkileg, és vannak akik egy vályogházban is képesek boldogok lenni, de összességében igen, hozzáad az ember életéhez a szép élőhely.

[link]

2022. nov. 26. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, hasonlón mindig gondolkodom én is. Szerintem minden egy idő után megszokottá válik, így nem feltétlen, mert őket is ugyanúgy éri minden oolyan hatás, mint egy dzsuvában lakót.
2022. nov. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!