Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem látom valakin ha sápadt,...

Nem látom valakin ha sápadt, vagy falfehér? Hogyan tudok jól látni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 24. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezeket én sem látom. Ahogyan azt sem tudom érezni, hogy milyen, ha fülledt a levegő. Ezer, meg egy ember mondja, hogy jajj de sápadt ez, milyen sápadt az, az arca falfehér, aztán meg, hogy milyen állott a levegő. Ezeket én nem érzem/tapasztalom, szóval megértem a helyzeted.
2022. nov. 24. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Szemüveg, talán rossz a látásod. Esetleg színvak vagy.
2022. nov. 24. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Erről látom: [link]

Google szerint ez is sápadt: [link]

Itt nem látom.

A valóéletben meg gondolom nem annyira sápadtak az emberek - csak akkor ha betegek.

De ha valaki fóbiásan rosszul lesz valamitől, mennyire sápad el?

2022. nov. 24. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fehér lesz az arca, mintha kiszállna belőle az élet. Nem hófehér lesz, de kb olyan mint ha a telefonod fényerejét a felére leveszed fehér háttéren.
2022. nov. 24. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Te vagy az én emberem. Engem gyerekkorom óta cseszegetnek ezzel a mondattal, hogy "jaj de sápadt vagy"

Általában akkor mondják, amikor semmi bajom, egyszerűen fehér a bőröm. Rohadt unalmas :D

2022. nov. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!