Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyáron egyedul pasiként...

Nyáron egyedul pasiként szabadstrandon folyónál lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Mai napig nem fér a fejembe hogy a helyes barátom mikor összevagyunk veszve miért találhat ki ilyeneket, mint pl nyáron lement egyedul a szabadstrandra úszni.

(Az egy biztos hogy nem érdekelte hogy ossze vagyunk veszve nem lehetett letörve..)

2022. nov. 24. 14:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos nem élhetek a javaslatoddal. Férfiként nem szeretnék női álprofillal vesztegetni az időmet, de azt hiszem enélkül is el tudom képzelni a problémádat. Ha össze kéne foflaln egy mondatban, akkor nem láttad a sok gyökértől és tuskótól az erdőt. Így leparkoltál egy tetudod ki mellett. Amúgy átérzem a problémadat a társkereséssel, társkeresővel kapcsolatban. Nem szükséges női álprofilt létrehozni. Férfiként is megvannak a saját magunk, nemünk érintő problémáink. Minden esetre én nem adnám fel, és nem parkolnék ott ahol nem jó nekem. Talán csak tovább utaznék, mindegy is merre vezetne az utam...
2022. nov. 24. 17:27
 22/26 anonim ***** válasza:
Barhol lehet csajozni.. ha nem bizol benne ertelmetlen egyuttlenni
2022. nov. 24. 19:28
 23/26 A kérdező kommentje:
Lehet bizni olyanban aki szabdstrandra megy egyedul mikor a párjával össze van veszve es hasonlokat csinal.?
2022. nov. 25. 05:25
 24/26 anonim ***** válasza:

Több hónapja történt... Engedd el...

Remélem idei story. Bár ha tíz éve volt, akkor igen, bízhatsz benne.

2022. nov. 25. 12:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Hat akkor rakd ki ha nembizol benne 🤷
2022. nov. 26. 23:41
 26/26 A kérdező kommentje:
Ha nyitottban van kirakom
2022. nov. 27. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!