Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Menzeszkor tudsz kényelmesen...

Menzeszkor tudsz kényelmesen aludni?

Figyelt kérdés
Ami engem illet, nem, ugyanis egy éjszaka alatt nemcsak mindkét oldalamon, de a hátamon és a hasamon is szoktam aludni, viszont ilyenkor csak az oldalamon szoktam és szörnyen szenvedek éjszakánként, de újabban napközben is, mert el van gémberedve mindenem, fáj a hátam, fájnak a térdeim. Szenvedés, na.

2022. nov. 23. 15:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Mennyi idős vagy?

Mióta van ez a "statikus" alvástechnikád?

2022. nov. 23. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Erős fájdalomra kb mindig az a reakcióm hogy azonnal elalszok, szóval nem probléma a menstruáció sem.
2022. nov. 23. 18:54
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
De irigylem, aki tudattalan állapotban tudja kontrollálni a testhelyzetét.
2022. nov. 23. 18:55
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én igen, de a feleségem nem igazán.🤷‍♂️
2022. nov. 23. 19:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Legalább 6 éve így alszom. Irigyelni nem kell, mert egyáltalán nem kényelmes és pihentetőnek sem nevezném.
2022. nov. 23. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:
11%

Hát én akkor is irigylem, mert már le lettem idiótázva, mikor hosszú hajas témában valaki feltette a kérdést, hogy hogy tűzzük fel éjszaka a hajunkat. Erre a többség leírta, hogy csak hátradobja, és úgy marad.

Ha kibontott hajjal aludnék, megfojtana álmomban. Mikor laza pólóban, hálóingben aludtam régebben, akkor is úgy keltem, hogy rám van csavarodva az egész. A takaróba is belegabalyodok. És ha ennyi embernek megy ez, akkor én vagyok a selejt. Úgyhogy ja, irigylem. Szeretnék én is Disney hercegnőként aludni meg ébredni.

2022. nov. 23. 21:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Dehogy vagy selejt.
2022. nov. 23. 22:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Mi ez a sok lepontozás?
2022. nov. 25. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!