Véletlen félmeztelen képet tettem ki sztoriba többen látták mit hazudjak miért csináltam?
Figyelt kérdés
Csak nem mondhatom hogy véletlen mert milyen már hogy ilyen képeket csinálok magamról. Ötletek? Nagyon sürgős😭2022. nov. 21. 11:04
11/23 anonim válasza:
A fiam rendszeresen volt idő magától posztolt úgyhogy nem vettem észre pár perc alatt. Négy éves.😄
12/23 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?
Fiúknak nem ciki, mert pl strandon sincs rajtuk póló.
Ha lány vagy, akkor nehezebb a helyzet, de ha más nem teszi szóvá, akkor neked sem kell szóba hozni.
13/23 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.. Többen szóvá tették egyébként. De már nagyjából kimagyaráztam magam.
2022. nov. 26. 20:36
15/23 A kérdező kommentje:
Néhányuknak azt hogy feltörték, valakinek meg hogy nem is én vagyok ilyenek.XD
2022. nov. 27. 18:56
16/23 anonim válasza:
Az én ismerőseim miért nem tudnak kirakni ilyen szaftos storykat? XD
18/23 anonim válasza:
#17 Valószínűleg ez lehet az oka igen. :/
Azért megnézném kérdezőt, hogy mennyire jó csaj :P
19/23 anonim válasza:
Semennyire, 40 éves pedofil pasi.
20/23 A kérdező kommentje:
XDD Néhány válaszon meghaltam. Bár az tény hogy idióta vagyok, de hogy negyven éves pedo. Olyan kis okosak az emberek.:D
2022. nov. 27. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!