Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nézik le a szakmunkásoka...

Miért nézik le a szakmunkásokat? Sokat ismerek, aki vállalkozó és milliókat keres.

Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 08:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

Én inkább azt sérelmezem, hogy miért akadnak ki az emberek, ha csillagászati áron dolgozik a szaki, ha a munkája viszont csúcsminőség?

De most full komolyan, ez miért baj az embereknek?

Ezek a szakmunkások gyakorlatilag egy nap 10órákat lehúznak kemény fizikai munkával. Gyakorlatilag a belüket kidolgozzák. És erre amikor még elkezd kukacoskodni a megrendelő, hogy fú ilyen drága, olyan drága...

Egyáltalán örülni kéne hogy egyáltalán talált a megrendelő normális és precíz szakit. Merthogy olyan kevés van belőlük, hogy nem igaz. Pont hogy ezért kellene még jobban megfizetni őket.

Mindig a hatalmas beruházó cégek akasztanak több tíz-száz milliókat, csóró kisvállalkozóknak meg kiszúrják a szemüket szar/hugy kis pénzekkel, pedig ők végzik az érdemi és látványos munkát...

Kutya egy ország ez. Külföldön kapkodnak érted, ha jó vagy és kb. lexarják nagy ívből, csak te csináld és olyan minőségben ahogy elhíresült rólad (azaz gyönyörű, precíz minőségben)!

2022. nov. 21. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

*Kb. lexarják nagy ívből mennyit kérsz el.

Az előző válaszhoz!

2022. nov. 21. 16:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden szakmunkás vallalkozo, van köztuk aki alkalmazottként dolgozik, a ketto kozt nagy kulonbseg van.

Ahhoz kell egy ertelmi szint, jozan eletmod, hogy valaki vallalkozo legyen. Akit leneznek az emberek azok az alkoholistak akiknek nincs eletceljuk, csak kapjak meg a fizetest végre hogy meglegyen a cigi meg a pia.

A vallalkozo szakmunkasok ugyan olyan emberek mint pl egy konyvelo, fogtechnikus, vedono, stb

Termeszetesen van olyan szakmunkas is aki nem vallalkozo es teljesen normalis, jozan eletu, csak az ritka es ok nem keresnek milliokat.

Pl en is alkalmazott vagyok az epitoiparban de nem iszok, nem cigizek, nem ultem bortonben es nem is keresek milliokat havonta.

2022. nov. 22. 01:57
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

Pont azért, mert ez az érvetek. Hogy dehát sokat keres. DE KURVÁRA NEM AZ ÉRDEKEL, HOGY MENNYIT KERES.

A mentalitás érdekel, az, hogy valaki akar-e szellemileg is mély dolgokkal foglalkozni a munkája során például. A szakmunkások többsége baszik mindenre, ami kultúra vagy tudomány és még a munkája során sem találkozik semmi ilyennel. Ha ő maga valami csoda folytán nem, az alkalmazottai vagy a kollégái zöme fogatlan alkesz tróger, aki nők után füttyög az utcán és az egyetlen szórakozása az, hogy proli szakadt importautókban lengesse a bicepszét MERT A PÉNZ ugye. Nem, nem a pénzről van szó, hanem erről a miliőről, ami szánalmas és gusztustalan. Becsülöm a szakmunkások munkáját, de emberileg a többségük az alja réteg, akivel egy percig sem akarnék együtt lenni személy szerint, mert két teljesen külön világ vagyunk. Akivel meg nem, az meg nem azzal jön, hogy dehát sokat keres, hanem szabadidejében menekül ezekből a körökből, mert szellemileg romboló. Nem kellene annak lennie, de az, mert az egész szakképzési rendszer le van züllesztve és a 40 év alattiak közül az megy szakmunkásnak 90%-ban, aki máshoz hülye. Aki kibukott vagy éppcsak átrugdalták az érettségin, mert már akkor is hülyeségen járt az esze és nem látta a tudománynak és a tudásnak a varázsát. A szaki volt osztálytársaim közül mind ilyen üres tróger lett, aki úgy néz ki mostanra, mint a saját apja/anyja. Jézusom, dugjátok fel magatoknak a pénzeteket, ezt nem lehet megvenni pénzért.

2022. nov. 22. 02:10
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Már önmagában az is felháborító, hogy meg akarjátok venni magatoknak az elismerést.
2022. nov. 22. 02:12
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

14.

Tökéletes helyzetkép.

2022. nov. 22. 07:42
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

14-es

Igen,ebben bizony van igazság,mondom segédmunkásként.Én kerülök minden olyan magatartást,ami miatt le szokták nézni a munkásokat,és akivel beszélgetek időnként pár szót,az látja is,hogy mi a helyzet.Mondjuk van így is egy-két ember,aki összesúg a hátam mögött,hogy "Ez most melyik udvari bolond? Jaaa,azt hittem az a másik" ott megyek el előttük,de azt hiszik,hogy nem hallom🙂 de ezeket meg letojom,és kész.

2022. nov. 22. 08:39
 18/18 anonim ***** válasza:
27%
#14 Sajnos az építőipar ilyen, tele van kiégett alkoholista trógerekkel,akiket kb semmi sem érdekel, csak meglegyen a napi cigi pia kombó. Gimis koromban dolgoztam pár hetet nyári szünetekben építkezéseken hát nem egyszerű figurák voltak ott...
2022. nov. 23. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!